16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Λιούμπισιτς που πίεσε για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, όμως κατά πώς φαίνεται, δεν έχει να επιδείξει μόνο την κλάση του που θα ανεβάσει επίπεδο την μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο 24χρονος αμυντικός χαφ ετοιμάζει βαλίτσες για τη χώρα μας, όπου αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι της Τετάρτης (31/01) και συγκεκριμένα στις 14:45, ενώ στον πλάι του θα ταξιδέψει και η αγαπημένη του σύντροφος. Ο λόγος για τη Λάουρα η οποία είναι το στήριγμα του, κατά πώς όλα δείχνουν, νέου μεταγραφικού αποκτήματος της «Ένωσης».

Αυτό άλλωστε επιβεβαιώθηκε και από τον ρόλο που έπαιξε και εκείνη με τη σειρά της για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Λιούμπισιτς από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μαζί με τον πατέρα του παίκτη, έδωσαν το «παρών» στα γραφεία της διοίκησης της κροατικής ομάδας, προκειμένου να πιέσουν την κατάσταση και να προχωρήσει η μεταγραφή, κατά μεγάλη επιθυμία του Λιούμπισιτς, μιας και μέχρι το βράδυ της Τρίτης (30/01) η υπόθεση έδειχνε να οδηγείται σε «ναυάγιο».

Έτσι λοιπόν, ο Αυστριακός αμυντικός μέσος είναι καθοδόν για την Ελλάδα και αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα και εκτός αγωνιστικών χώρων ένεκα φυσικά της, ομολογουμένως, εντυπωσιακής συντρόφου του η οποία δείχνει ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν το κρύβει σε καμία περίπτωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό