21.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Η ενημέρωση της UEFA στους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η UEFA ενημέρωσε τις προσεχείς αντιπάλους των Παναθηναϊκού (Μακάμπι Χάιφα), Ολυμπιακού (Μπάτσκα Τόπολα) και ΠΑΟΚ (Ελσίνκι) στις διασυλλογικές διοργανώσεις της (η ΑΕΚ έχει αγώνα εκτός έδρας) ότι ενδέχεται να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών.

Εν αναμονή των αυριανών ανακοινώσεων από την πλευρά της κυβέρνησης, μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κλειστό του Ρέντη στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ένα από τα δύο σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι, είναι να μπει «λουκέτο» στα ελληνικά γήπεδα (το άλλο είναι η διακοπή των πρωταθλημάτων).

Η ενημέρωση της UEFA στους τρεις προαναφερόμενους συλλόγους:

«Ενώ οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα πιθανό ζήτημα.

Ίσως έχετε πληροφορηθεί από τις ειδήσεις ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια σε αγώνα βόλεϊ κι ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά. Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να δώσει εντολή όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα υπάρχει καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο (σ.σ. 11/12) και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.»

Η Μακάμπι Χάιφα έχει ήδη εξασφαλίσει 800 εισιτήρια για τον αγώνα στο «Απ. Νικολαΐδης», που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της μέσω του Europa Conference League, ως τρίτη του ομίλου της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό