20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η ενδεκάδα κόντρα στην Μπράγκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστές τις επιλογές του για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, για το ματς απέναντι στην Μπράγκα στην Πορτογαλία (23/8, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, MEGA) για τα playoffs του Champions League.

O Παναθηναϊκός πήρε επική πρόκριση απέναντι στην Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και πλέον άνοιξε για τα καλά η όρεξη των πρασίνων για επιστροφή στους χρυσοφόρους ομίλους έπειτα από 13 χρόνια απουσίας, από τη στιγμή που μπροστά τους υπάρχει μόνο ένα εμπόδιο.

Αυτό της Μπράγκα, την οποία αντιμετωπίζουν στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι πανέτοιμη για την πρώτη κόντρα της με τους Πορτογάλους το βράδυ της Τετάρτης (23/8, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, MEGA, LIVE από SPORT24) και τον Σέρβο τεχνικό να κάνει γνωστούς τους εκλεκτούς του περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα.

Σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μαρσέιγ, ο Σέρβος τεχνικός προχώρησε σε μία αλλαγή, με τον Παλάσιος να παίρνει τη θέση του Βέρμπιτς στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Σπόραρ κράτησε τη θέση του στην κορυφή. Στο τακτικό κομμάτι, ο Παλάσιος θα τοποθετηθεί στο δεξί φτερό, με τον Μαντσίνι να πηγαίνει αριστερά όπου είχε παίξει ο Βέρμπιτς απέναντι στους Μασσαλούς στο “Βελοντρόμ”.

Όσον αφορά στη διάταξη, οι πράσινοι παρατάσσονται με 4-3-3, με τον Μπρινιόλι κάτω από την εστία και τετράδα στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) τους Βαγιανίδη, Γεβντάι, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. Στην μεσαία γραμμή ο Τζούρισιτς θα έχει δίπλα του τον Πέρεθ και τον Βιλένα, ενώ την τριπλέτα στην επίθεση θα τη συνθέσουν οι Παλάσιος, Σπόραρ και Μαντσίνι.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Βαγιανίδης, Γεβντάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Τζούρισιτς, Βιλένα, Παλάσιος, Σπόραρ, Μαντσίνι

Η ενδεκάδα της Μπράγκα: Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Μουσράτι, Πίτσι, Καρβάλιο, Όρτα, Ρουίθ, Μπρούμα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό