16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η εμπειρία των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ έχει πάει σε… άλλο επίπεδο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανατροπή που δεν γίνεται συχνά και δείχνει το πόσο καλοδουλεμένη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR. Τι και αν βρέθηκε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πίσω στο σκορ από την Μπαρτσελόνα με 16 πόντους; Με ένα επικό δεύτερο ημίχρονο, οι «πράσινοι» μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη επί των Καταλανών και πλέον βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Euroleague.

Ο πρώτος μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι το πλεονέκτημα έδρας για τα play offs της διοργάνωσης, κάτι το οποίο είναι πολύ κοντά στο να πετύχει η ελληνική ομάδα, ενώ ο αμέσως επόμενος, είναι η επιστροφή σε Final Four. Κρίνοντας από την εικόνα του στο παρκέ πάντως, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει όλες τις προδιαγραφές για να φτάσει μέχρι τέλους στη διοργάνωση.

Το ΟΑΚΑ έχει γίνει… κάστρο για την ομάδα, μιας και μετράει 8 σερί ευρωπαϊκές νίκες. Τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα ήταν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μέχρι τα μέσα της χρονιάς, έμοιαζε ασταμάτητη. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η «πράσινη» ΚΑΕ είχε ανακοινώσει ένα ακόμη SOLD OUT, δείγμα του πόσο πολύ στηρίζει ο κόσμος την ομάδα.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση του Παναθηναϊκού AKTOR στα social media, φαίνεται η τρομερή αναβάθμιση που έχει γίνει στο γήπεδο. Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ απολαμβάνει μοναδικές εμπειρίες και event, τόσο πριν το τζάμπολ του αγώνα, όσο και κατά τη διάρκεια (time out, ημίχρονο).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό