20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Ελλάδα «βυθίστηκε» στο Ζάγκρεμπ, αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας έπαθε… μπλακ-άουτ στο 2ο ημίχρονο, ηττήθηκε με 13-8 από τη διοργανώτρια Κροατία και έμεινε εκτός στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο των Ανδρών. Η χώρα μας ήταν άκρως ανταγωνιστική καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και μάλιστα πήγε στο ημίχρονο ούσα μπροστά στο σκορ.

Εντούτοις, η συνέχεια δυστυχώς δεν ήταν ανάλογη, η κατάρρευση ήρθε και οι ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό μετάλλιο εξανεμίσθηκαν. Ο Κάκαρης στην επίθεση και ο Ζερδεβάς στο τέρμα ξεκίνησαν για την Εθνική μας ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Ελλάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και έβρισκε διαρκώς λύσεις απέναντι στην σκληροτράχηλη άμυνα των Κροατών.

Εντούτοις, αυτό δεν συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο και ο εκπληκτικός Μπίγιατς με μερικές καταπληκτικές επεμβάσεις έβαλε «στοπ» στην Ελλάδα. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω και έμεινε για περίπου… 15 λεπτά δίχως γκολ! Ως συνέπεια, ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός…

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 4-0, 4-2

Κροατία (Τούτσακ): Μπίγιατς, Μπούριτς, Φάτοβιτς (3), Λόντσαρ (2), Μπιλιάκα, Μπούκιτς, Βουκίσεβιτς (2), Ζουβέλα, Μάρινιτς Κράγκιτς (4), Βρλιτς, Μπούτιτς, Χάρκοβ (1), Πόπαντιτς.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς (1), Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης, Φουντούλης (1), Παπαναστασίου (2), Καλογερόπουλος (1), Αργυρόπουλος (2), Αλαφραγκάκης, Κάκαρης (1), Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος, Τζορτζάτος.

Διαιτητές: Μαργκέτα (Σλοβενία), Κολόμπο (Ιταλία)

Τα προημιτελικάΠαρασκευή 12 ΙανουαρίουΟυγγαρία – Σερβία 15-14 πέν. (5)Ισπανία – Ρουμανία 24-7 (6)Κροατία – Ελλάδα 13-8 (7)21:15 Ιταλία – Μαυροβούνιο (8)

Τα ημιτελικάΚυριακή 14 Ιανουαρίου17:30 Ουγγαρία – Κροατία21:15 Ισπανία – Νικητής 8

Τρίτη 16 Ιανουαρίου17:30 Μικρός τελικός21:15 Μεγάλος τελικός

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό