20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η Ελένη Βουλγαράκη απαντά για τα προσβλητικά σχόλια που δέχεται στα social media για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον έρωτα στο πρόσωπο του δημοφιλή ποδοσφαιριστή, Φώτη Ιωαννίδη φαίνεται πως  βρήκε η Ελένη Βουλγαράκη. Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο οι πληροφορίες τους θέλουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι μαζί.

Η Ελένη Βουλγαράκη αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή, ωστόσο τα έντονα σχόλια που της γράφουν στο instagram προκάλεσαν την αντίδρασή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη δημοσίευσε βίντεο στο οποίο επιμελείται τα μαλλιά της,  ενώ ένας από τους followers της σχολίασε από κάτω: «Κόψε τα αστειάκια και κοίτα να ηρεμήσεις με τον Φωτάρα, δεν είναι για χόρταση».

Τότε, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια απάντησε: «Πιστεύεις θα πάρω την άδειά σου;» με τον χρήστη του instagram να απαντά: «Βρε μαζί σου, όλος δικός σου, μόνο με μέτρο να έχει ανάσες για τα παιχνίδια».

 

Στη συνέχεια η Ελένη Βουλγαράκη μιλώντας στις ηλεοπτικές κάμερες ρωτήθηκε για τα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media για τον σύντροφό της.

Η Ελένη Βουλγαράκη φάνηκε ωστόσο να μη θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Είναι κάτι στο οποίο δε θέλω να δώσω καθόλου συνέχεια. Δεν έχω λόγο να κάνω κάποια δήλωση παραπάνω. Έχει χαθεί γενικά το μέτρο στα social media, είναι γεγονός αυτό. Προχωράμε όμως. Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω παραπάνω… Δε με ενόχλησε που είπε ότι ήμουν μαγκούφα ο Γιώργος Λιάγκας, γέλασα, έχω χιούμορ γενικά», απάντησε η ραδιοφωνική παραγωγός.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό