20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Εβελίνα Παπούλια μιλά για τα πρωινά που «δικάζουν» και το μεγαλύτερο ψέμα που έχει ειπωθεί για εκείνη

Ειδήσεις Ελλάδα

«Στα πρωινά δικάζονται πια τα πράγματα, δεν υπάρχει η αφέλεια του παρελθόντος». Η Εβελίνα Παπούλια μιλά στο για τη νέα της παράσταση, τον ανταγωνισμό, τη γυναικεία δύναμη, την αλήθεια και το ψέμα. 

Η Εβελίνα Παπούλια εκτός από ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια είναι μία εξίσου πετυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός. Το συστατικό της επιτυχίας και στους δύο τους ρόλους, είναι η αυθεντικότητά.

Φέτος επιστρέφει στο θέατρο, σε μία κωμωδία που πραγματεύεται την αλήθεια και το ψέμα, το «εγώ» και το «εμείς», στην παράσταση «Εγώ, εγώ και εγώ» στο θέατρο Αλάμπρα και στο πλευρό του Φάνη Μουρατίδη. Οι ανθρώπινες σχέσεις, τα πάθη και τα λάθη, η αλήθεια και το ψέμα είναι το ζητούμενο.

https://www.instagram.com/reel/Czy7UdkM-YU/

Και από εκεί ξεκινά η συζήτησή μας για το Queen. Η ηθοποιός μιλά για το αν υπήρξε ανταγωνιστική, για εκείνους που συγχώρησε, για την απιστία και το μεγαλύτερο ψέμα που ειπώθηκε για εκείνη, τη νέα γενιά, αλλά και την αλλαγή ύφους στην ελληνική τηλεόραση, καθώς η περίοδος της Μαρίνας Κουντουράτου από τους «Δύο ξένους» είναι μία ρομαντική πια εκδοχή της ελληνικής TV. Για ποιο λόγο μας αφορά όμως το «Εγώ, εγώ και εγώ»;



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό