16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η δοκιμή πτώσης δείχνει την ανθεκτικότητα του Kunlun Glass 2nd Gen

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσα σε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια του εμπάργκο των ΗΠΑ η HUAWEI δεν έπαψε ποτέ να δημιουργεί εξαιρετικά smartphones και να εξελίσσει τις τεχνολογίες τους θέτοντας τους κανόνες για την κατηγορία γενικότερα. Η προσοχή όλων συνήθως πέφτει στην Φωτογραφία και όχι άδικα, καθώς δεν σταμάτησαν να έρχονται πρωτιές στο DxOMark, αλλά αξίζει να ρίξουμε μια ματιά και στα υλικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία για την κατασκευή των συσκευών της.

Σαφέστατα τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον το πως κατάφερε η HUAWEI να κατασκευάσει και πάλι επεξεργαστές (Kirin 9000s), και μάλιστα με 5G modem για τα HUAWEI Mate 60 Series και HUAWEI Mate X5, όμως εδώ θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον -δοκιμή της νέας επικάλυψης Kunlun Glass που προστατεύει τις οθόνες τους.

Το κανάλι PBKReviews πραγματοποίησε μια δοκιμή πτώσης του HUAWEI Mate 60 Pro έχοντας αφαιρέσει και την πλαστική προστατευτική επίστρωση της οθόνης, η οποία υπενθυμίζουμε πως είναι κυρτή και πρακτικά δεν προστατεύεται καθόλου από το περίγραμμα της συσκευής. Άρα βλέπουμε πτώση με μόνη προστασία το Kunlun Glass 2ης γενιάς που αναπτύσσει η εταιρεία και όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά.

Αυτό που μας καίει περισσότερο, βέβαια, είναι να δούμε αν θα γίνει παγκόσμιο λανσάρισμα των νέων smartphones της εταιρείας και ευελπιστούμε πως θα συμβεί πριν το τέλος του έτους!

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό