17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η δικαστική κόντρα των αδερφών Καρνέση και η δήλωση για το μακελειό της Γλυφάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ενδοιεπιχειρηματική και δικαστική κόντρα, που ξέσπασε στους κόλπους της οικογένειας Καρνέση, ήρθε στην επιφάνεια με αφορμή το μακελειό στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας.

Όπως έγινε γνωστό, προς τα τέλη του 2022 ξεκίνησε μια διαμάχη. Η πλευρά των θυμάτων απέδιδε στον Σπύρο Καρνέση ότι πήρε, χωρίς να έχει το πράσινο φως από την πλευρά των δύο αδελφών, από κοινό τους ταμείο περίπου 325 εκατ. ευρώ.

Διεκδικούσαν τα μισά συν κάποια μερίσματα, συνολικά γύρω στα 165 εκατ. ενώ η αγωγή είχε συζητηθεί μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το Mega.

Ωστόσο, ο δράστης της τριπλής δολοφονίας εργαζόταν στον Σπύρο, στα κτήματα του αδελφού. Πριν ξεκινήσει αυτή η αντιδικία ήταν στο μισθολόγιο της εταιρείας και μόλις ξεκίνησε η αντιδικία αφαιρέθηκε από μισθολόγιο. Φέρεται να το ζήτησε αυτό η πλευρά των αδελφών.

Επιπλέον, το σπίτι που έμενε ο 70χρονος Αιγύπτιος στη Γλυφάδα, δεν ανήκε στις αδελφές, αλλά στον Σπύρο Καρνέση. Προκύπτει πως οι αδελφές Καρνέση δεν είχαν συμμέτοχη στην απόλυσή του αλλά αυτή έγινε από τον Σπύρο Καρνέζη.

Καρνέσης: «Παρακαλούμε αποφύγετε τους συσχετισμούς με άλλες υποθέσεις»

Πρέπει να τονιστεί, πάντως, ότι ο Σπύρος Καρνέσης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ξεκαθαρίζει από την πλευρά του πως θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση. Παράλληλα, εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε στη Γλυφάδα στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό