17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η διαρροή για τα specs δείχνει πως θα είναι «κτήνος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι περιμένουν να δουν το πρώτο foldable της OnePlus μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά πάντοτε υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα…συμβατικά smartphones της εταιρείας, παρά το γεγονός ότι έχει σαφέστατα παραστρατήσει τα τελευταία χρόνια από την φιλοσοφία που την έκανε αγαπητή στους χρήστες.

Όπως και να ‘χει, το OnePlus 12 αναμένεται ότι θα απασχολήσει αρκετά το κοινό όταν έρθει η ώρα της παρουσίασης και της κυκλοφορίας του, ενώ ήδη έρχονται στη δημοσιότητα ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά από έγκριτους leaksters που αποδεικνύουν πως θα είναι μια πραγματική ναυαρχίδα, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον OnLeaks, το OnePlus 12 θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Οκτώβριο και θα είναι ένα από τα πρώτα (αν όχι το πρώτο) smartphones στον κόσμο με το Snapdragon 8 Gen3 SoC, οθόνη 6.7’’ LTPO 2K 120Hz, 16GB μνήμη RAM LPDDR5X, 256GB αποθηκευτικό χώρο UFS 4.0, τριπλή κάμερα 50MP + 50MP ultrawide + 64MP telephoto (3x οπτικό zoom) σε συνεργασία με τη Hasselblad, 32MP εμπρόσθια κάμερα, λειτουργικό σύστημα OxygenOS 14 βασισμένο στο Android 14 και μπαταρία 5400mAh με φορτιστή 100W (υποστήριξη ασύρματης φόρτισης στα 50W).

Ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να κλειδώνουμε κάτι από τα παραπάνω, όμως αρχίζουμε να σχηματίζουμε μια εικόνα για την επόμενη ναυαρχίδα της OnePlus. Στο μεταξύ, περιμένουμε την παρουσίαση του OnePlus Open τον Αύγουστο…

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό