22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Δανάη Μπάρκα ευχήθηκε στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και η έντονη συγκίνησή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η φωτογραφία γέμισε με ευχές και όμορφα σχόλια για αυτή την όμορφη οικογένεια. 

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Δανάη Μπάρκα μεγάλωσε στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα της Βίκυς Σταυροπούλου και τον πολύ καλό φίλο της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» είχε τον δικό της μπαμπά, τον Νώντα, με τον οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις. Παρόλα αυτά, μεγάλωσε στο πλευρό του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη τον οποίο θεωρεί δεύτερο πατέρα.

Μέσα από τις συνεντεύξεις τους φαίνεται η αμοιβαία αγάπη και σεβασμός. Η ίδια έχει αναφέρει ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις του Χρήστιου γιατί όταν αναφέρεται στην Δανάη, τα λόγια του την συγκινούν. Η Δανάη, έχει πει συγκεκριμένα στην εκπομπή της… «Είναι φοβερό το πόσο δυνατά μπορείς να αγαπήσεις έναν άνθρωπο, ενώ μπορεί να μη σε έχει γεννήσει».

Τα τρυφερά λόγια κάτω από τη φωτογραφία

@danai_barka

Αυτή τη φορά, η Δανάη Μπάρκα με αφορμή την ονομαστική γιορτή του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ανέβασε ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία ήταν η Δανάη, η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων όμως ήταν τα τρυφερά λόγια γεμάτα συγκίνηση κάτω από τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/C1SOHyJM0C1/

Χρόνια πολλά & καλά Χριστούγεννα ! 💫❣️ Να χαιρόμαστε ό,τι και όποιον έχουμε!Εγώ, να χαίρομαι τον -εορτάζοντα- Χρήστο μου. Τον Χρήστο μου που είναι το σπίτι μου, που είναι η ελευθερία μου, που είναι η αγκαλιά μου, που είναι το στήριγμα μου, που είναι η φωνή της λογικής μου χωρίς καμία πίεση, που είναι το κράτημα του χεριού μου. Τον Χρήστο μου που είναι η οικογένεια μου, και ο άνθρωπος που αν δεν με είχε μεγαλώσει, θα ήμουν σίγουρα εντελώς διαφορετική -κι όχι προς το καλύτερο.Να χαιρόμαστε όλους όσοι μας δημιουργούν ασφάλεια και συναισθηματική φωλιά.Χρήστο μου,ν α σε χαίρομαι! Σε αγαπάω & σ ευχαριστώ που είσαι εδώ πάντα, χωρίς θόρυβο, χωρίς απαιτήσεις αλλά μόνο με ανιδιοτελή αγάπη. Να χαίρεστε όσους αγαπάτε! Και να χαιρόμαστε την ζωή! 🤍

@danai_barka

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δανάη Μπάρκα, δείχνει δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό που έχει στον Χρήστο (τον δεύτερο πατέρα της). Αμέσως κάτω από τη φωτογραφία δημιουργήθηκε καταιγισμός από ευχές και όμορφα σχόλια. Μερικά από αυτά τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery. Ρίξε μία ματιά…



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό