21.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε από 18/3/24 έως 22/3/2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Δευτέρα

Η Αριάδνη είναι πολύ χαρούμενη που κατάφερε να προσεγγίσει τη Βασιλική. Η Αρετή μαθαίνει για το παρελθόν της Κούλας και οι δύο συγκρατούμενες έρχονται πιο κοντά. Ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να πάρει την Αριάδνη και να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Μάνος εξομολογείται στη Μαρίνα κάποια πράγματα από το παρελθόν και η Μαρίνα ταράζεται.

Ο Κωνσταντίνος ζητάει αποδείξεις για τα κρυφά χαρτιά του εκβιαστή προκειμένου να του δώσει τα χρήματα. Ο Παναγιώτης Βαφέας συναντά τον Φίλιππο και συγκρούεται μαζί του. Στη συνέχεια, ο Φίλιππος ενημερώνει τον Λυκούργο για το συμβάν.

Τρίτη

Η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερό τετ-α-τετ ανάμεσα στην χήρα του Τάσου κι έναν άγνωστο άντρα που της κινεί την περιέργεια και της βάζει σοβαρές υποψίες για την εμπλοκή της στον εμπρησμό. Παράλληλα ανησυχεί και για την Θοδώρα καθώς όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως έχει αρχίσει να πίνει συστηματικά.

Το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης προς την Αριάδνη γεμίζει τύψεις τόσο εκείνη όσο και τον Χρήστο. Η Αθηνά προσπαθεί μάταια να κάνει την Φιλιώ να δεχτεί τον Τζον και οι συγκρούσεις τους δίνουν και παίρνουν.

Ο Δημοσθένης από την άλλη αποφασίζει να σταματήσει την έρευνα για την Ξένια και το μωρό ενώ ο Λυκούργος του ανακοινώνει πως βγήκε και τυπικά το διαζύγιο του με την Ασπασία.

Ο Παρασκευάς παλεύει να συνετίσει τον Φίλιππο να φτιάξει τη σχέση του με τη γυναίκα του αλλά η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και την βασιλική όλο και μεγαλώνει.

Η Αμαλία ζητάει από τον Ισίδωρο να αναλάβει ένα πόστο ευθύνης στο ελαιοτριβείο και εκείνος δείχνει να το σκέφτεται. Ο Στάθης και η Αριάδνη ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Κωνσταντίνος συνειδητοποιεί πως ο εκβιαστής δεν μπλοφάρει και πως έχει στοιχεία στα χέρια του που τον καίνε.

Τετάρτη

ενώ ο Στάθης και η Αριάδνη, ετοιμάζομαι να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Μιλτιάδης βρίσκει όλο και περισσότερα κοινά σημεία με την Βασιλική και προσπαθεί να της δείξει την μεγάλη συμπάθεια που τρέφει για εκείνη.

Στο μεταξύ οι αναρτήσεις της Άννας στο social media με το ακριβό ρολόι κάνουν το σπίτι τους στο στους ληστές. Ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος μαζί της. Η εμμονή της Αντωνίας με την Αλκμήνη δείχνει να κορυφώνεται και η Ισμήνη με πολύ αυστηρό ύφος της επισημαίνει τους κινδύνους.

Η συμπεριφορά του Μανού από την επήρεια των αμφεταμινών στις οποίες έχει εθιστεί ξανά γίνεται όλο και πιο αλλοπρόσαλλη και ο Ισίδωρος αρχίζει να ανησυχεί πραγματικά.

Πέμπτη

Ο Στάθης και η Αριάδνη μετακομίζουν στο σπίτι της Ιουλίας και έχοντας ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους συνεχίζουν τη συγκατοίκηση τους χωρίς προβλήματα.

Ο Μάνος όσο περνούν οι μέρες φέρεται και πιο παράξενα πανικοβάλλοντας τον Ισίδωρο και τη Μαρίνα. Η δική της Χάιδως, πλησιάζει και τόσο εκείνη όσο και ο Λυκούργος ανησυχούν για την έκβαση της.

Η Χρυσούλα επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και την ενημερώνει ότι ο Στάθης και η Αριάδνη μετακόμισαν στο σπίτι της Ιουλίας. Η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητά να την επισκεφθεί στη φυλακή προκαλώντας της ερωτήματα.

Μία μέρα έχει μείνει μέχρι να ξεκινήσει το δικαστήριο της Χάιδως και όλοι δηλώνουν την συμπαράστασή τους σε αυτήν εκτός από τον Πότη, ο όποιος θεωρεί ότι η μαρτυρία του στο δικαστήριο μπορεί να θεωρηθεί κουτσομπολιό. O Κωνσταντίνος ζητά βοήθεια από το Δημοσθένη για τον εκβιασμό που δέχεται.

Παρασκευή

Η Ασπασία αρχίζει να αμφιβάλλει για την ορθότητα της Αρετής και το συζητάει με την Ειρήνη. Ο Κωσταντίνος και ο Δημοσθένης στήνουν παγίδα στον εκβιαστή.

Ο Ισίδωρος κανονίζει με την Αφροδίτη να πάρει αίμα από όλους στο σπίτι για εξετάσεις ώστε να πειστεί και ο Μάνος να δώσει. Το σχέδιο τους όμως θα ναυαγήσει και ο Μάνος θα αντιδράσει έντονα.

Ο Στάθης πηγαίνει στη φυλακή να δει την Αρετή για χάρη της Βασιλικής αλλά εκείνη με το που τον βλέπει αρχίζει τις κατάρες και έτσι φεύγει έξαλλος. Ο Μάνος με τον Ισίδωρο φτάνουν στα άκρα όταν ο Μάνος νευριασμένος θα μιλήσει στον πατέρα του όπως δεν του έχει ξανά μιλήσει ποτέ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό