18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Γη της Ελιάς: Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή

Ειδήσεις Ελλάδα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις σήμερα, 24 Ιανουαρίου, στη σειρά, Η Γη της Ελιάς. 

Ο Αποστόλης αποκαλύπτει στον Λυκούργο ότι είδε τον Χρήστο και την Αριάδνη να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα. Ο Λυκούργος στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει αλλά μετά πείθεται και καλεί τον Χρήστο, ο οποίος, μετά από πιέσεις, το παραδέχεται.

Ο Στάθης κάνει μια σοβαρή κουβέντα στη Βασιλική που εκφράζει παράπονα για τη στάση του από τότε που μπήκε στη ζωή του η Αριάδνη.

Η Αθηνά κάνει το τραπέζι στον Τζον και ξαφνικά εμφανίζεται ο Λυκούργος που θέλει να φάει κρυφά από τη Χάιδω. Ο Φίλιππος συναντά τον Μιλτιάδη και τον ρωτάει ευθέως τι τρέχει με τη Βασιλική.

Η Ειρήνη βάζει τον Παρασκευά στο σπίτι της, αλλά ο Δημοσθένης γυρίζει απροειδοποίητα.

Ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εκείνη και την Αφροδίτη γίνεται πολύ αμήχανη. Ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι, αλλά υπό όρους. Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, είδαμε: Ο Ισίδωρος καλεί την Αθηνά και τον Τζον για φαγητό, και όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, καθώς τα βλέμματά τους είναι έντονα. Η Αριάδνη κάνει μία τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Χρήστο, αλλά αυτός της το ξεκόβει οριστικά. Ο Τάσος, ο φούρναρης, μιλάει με έναν έμπιστο φίλο του και του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που είναι μαζί με την Αρετή. Η Ανωτέρα καλεί τη Δήμητρα κι εκείνη ανησυχεί πως θα την επιπλήξουν για τη σχέση της με τον Κουράκο. Την ίδια ανησυχία μοιράζεται και ο αστυνόμος. Ο Στάθης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του ελπίζοντας πως η αντίδρασή της θα είναι καλή. Μετά από πολλή σκέψη, ο Αποστόλης μιλά στον Λυκούργο για την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη κι αυτός γίνεται έξαλλος. Ο Τζον κάνει μια συζήτηση με την Αθηνά…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό