17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Γη της Ελιάς: Οι πρώτες σκηνές του Ντάνου στα γυρίσματα της σειράς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ή αλλιώς Ντάνος του κοινού, ξεκίνησε τα γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς

29
SHARES

Είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, από τις σειρές που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία εδώ και δύο σεζόν. Η «Γη της Ελιάς» επάξια συγκαταλέγεται στη λίστα με τις παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν ξεχωρίσει. Οι συντελεστές, Ανδρέας Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου, εκπλήσσουν με τις σεναριακές και τις σκηνοθετικές ανατροπές τους τηλεθεατές, ενώ η άφιξη νέων προσώπων στο καστ δημιουργούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε το επόμενο διάστημα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος του κοινού και νικητής του «Survivor» το 2017, που έχει συμμετάσχει ξανά σε παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου, έρχεται στη σειρά να φέρει τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ που θα ασχοληθεί με την δολοφονία του Κίμωνα Καπερνάρου. Μάλιστα, τα γυρίσματα για εκείνον έχουν ξεκινήσει και στον επίσημο λογαριασμό του σίριαλ στο Instagram έχει ανέβει και το πρώτο βίντεο από τα backstage.

Μέχρι να δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στους τηλεοπτικούς δέκτες, η «Γη της Ελιάς» επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο αποψινό (7/3) επεισόδιο

Στο αποψινό επεισόδιο, το τροχαίο της Ειρήνης αναστατώνει τον Δημοσθένη και την Ασπασία, οι οποίοι τρέχουν στο νοσοκομείο για να δουν τι έχει συμβεί. Δίπλα τους βρίσκονται ο Στάθης και η Αρετή. Η Αντιγόνη συστήνει στη Μαρίνα να ξεκουραστεί και ο Μάνος με τον Ισίδωρο την πιέζουν να μη δουλέψει για λίγο. Οι καβγάδες ανάμεσα στην Αντιγόνη και τον Άρη είναι συνεχείς, παρά τις προσπάθειες της Εύας και του Χρήστου να τους συμφιλιώσουν. Η Μυρτάλη συμβουλεύει τον Αλέξη να σταματήσει να πιέζει τη μάνα του, ειδικά τώρα που ο εισαγγελέας είναι ενήμερος για την αλλόκοτη συμπεριφορά του. Ο Λεωνίδας εμφανίζεται στο νοσοκομείο και ρωτά για την κατάσταση της Ειρήνης, γεγονός που παραξενεύει τον Δημοσθένη και τον βάζει σε υποψίες. Μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, προκαλεί η αντίδραση του Φίλιππου, ο οποίος εμφανίζεται στο νοσοκομείο συντετριμμένος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό