16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Βίκυ Καγιά με το παλτό που θα φορέσουμε την άνοιξη

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τις πασαρέλες κατευθείαν στα looks μας. Μόνο η Βίκυ Καγιά θα το έκανε!

Ναι, φυσικά και η άνοιξη είναι η αρχή του καλοκαιριού, αλλά με΄σα στον Μάρτιο δεν μπορούμε να πούμε σε καμία περίπτωση ότι είμαστε έτοιμες να αποχωριστούμε τα cozy πλατό μας. Ο καιρός είναι σε μια μεταβατική κατάσταση, όπως και το στυλ μας, οπότε οι περισσότερες φροντίζουμε να κάνουμε το σωστό mix and match, για να καλύψουμε τις καθημερινές μας ανάγκες. Οπότε κάτι τέτοιες στιγμές είναι που πρέπει να σκεφτούμε λογικά και να επιλέξουμε τα items που θα μας ακολουθήσουν μέσα στη μέρα μας.

https://www.instagram.com/p/C3Ax5fBoU9P/

Μπήκε η άνοιξη, βγήκαν οι μαρινιέρες: Η Λένα Δροσάκη τη συνδύασε με mini φούστα και flats

Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις γυναίκες εκείνες που ξεχωρίζουν για το κομψό και πρακτικό ντύσιμό της. Και αυτός είναι ο λόγος που η Βίκυ φαίνεται πάντα τόσο cool, είτε σε μια καθημερινή βόλτα με τα παιδιά της, είτε σε ένα επίσημο, βραδινό event. Το να επιλέγεις εξάλλου το σωστό item για τη σωστή περίσταση είναι μεγάλο ταλέντο.

Μέσα σρο χειμώνα του 2023 η Βίκυ έδειξε μεγάλη αδυναμία στα maxi, elegant παλτό και ήταν μέσα στις επιλογές της στα καθημερινά της outfits στην πόλη. Τώρα, όμως, που μπήκε η άνοιξη έχει ήδη υιοθετήσει τη νέα hot τάση στα πανωφόρια από τις εβδομάδες μόδας που προηγήθηκαν.

Τα κοντά παλτό είναι το πανωφόρι που θα φοράμε την άνοιξη.

Ένα από τα πανωφόρια που είδαμε να λανσάρουν πολλοί σχεδιαστές στα shows τους για τον επερχόμενο χειμώνα ήταν και τα short coats, δηλαδή τα κοντά παλτό. Μιλάμε για εκείνα τα πανωφόρια που μοιάζουν με χοντρό σακάκι και έρχονται ακριβώς επάνω στους μηρούς μας. Είναι ζεστά και sophisticated όπως τα maxi coats αλλά είναι σαφώς πιο ανάλαφρα και κατάλληλα για την άνοιξη.

Το κοντό παλτό είναι η νέα chic τάση στα πανωφόρια που είδαμε στα catwalks

https://www.instagram.com/reel/C4ImuASoUCA/

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ επέλεξε ένα short coat σε καφέ αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με ένα σοκολατί turtleneck πλεκτό, μία wide leg ζιπ κιλότ σε ενημερωμένο olive και μαύρες μπότες από λουστρίνι.

Μαύρη τσάντα με αλυσίδα, μαύρα οβάλ γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια ήταν τα αξεσουάρ που επέλεξε για να ολοκληρώσει το outfit.

Τα short coats όπως τα είδαμε στα catwalks:

GUCCI FW24

GUCCI FW24

TOMMY HILFIGER FW24

ETRO FW24

: Daniele Oberrauch



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό