18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Βέρντερ Βρέμης «σόκαρε» την Στουτγκάρδη με δύο γκολ του Ντουκς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βέρντερ Βρέμης, «σόκαρε» την Στουτγκάρδη και επικράτησε με 2-1 για την 30η αγωνιστική της Bundesliga. Τα δύο τέρματα των γηπεδούχων τα πέτυχε ο Μάρβιν Ντουκς (23′, 49′). Το μοναδικό που κατάφερε το σύνολο του Σεμπάστιαν Χένες ήταν να μειώσει στο 70′ στο τελικό 2-1 με τον Ντένις Ουντάβ. 

Αυτή η νίκη, έφερε την Βέρντερ Βρέμης στην 11η θέση με 34 βαθμούς, ενώ η Στουτγκάρδη παρέμεινε 3η έχοντας 63 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να βρουν το γρήγορο γκολ στο 5ο λεπτό με τον Ουντάβ να «απειλεί» την εστία του Μίκαελ Τσέτερερ, αλλά ο Γερμανός κίπερ να «απαντά» κάνοντας μία σταθερή απόκρουση. Η Στουτγκάρδη, συνέχισε την υψηλή πίεση, χωρίς όμως να σκοράρει, παρόλο που έχασε και άλλη μία σημαντική ευκαιρία με τον Σερχού Γκιρασί (23′).

Η Βέρντερ, «χτυπώντας» κυρίως με αντεπιθέσεις, βρήκε το πολυπόθητο γκολ. Ο Χιρογκίμο Ίτο, μάρκαρε αντικανονικά τον Φέλιξ Αγκού στην μεγάλη περιοχή, με αποτέλεσμα να υποπέσει σε πέναλτι. Ο Ντουκς, από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0 νικώντας τον Αλεξάντερ Νίμπελ (28′). 

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (49′), οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Ντουκς από κοντινή απόσταση να κάνει το 2-0. Το μοναδικό που κατάφεραν οι παίκτες του Χένες ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:Βέρντερ Βρέμης: (Όλε Βέρνερ): Τσέτερερ, Γιούνγκ, Φριντλ, Βελίκοβιτς, Αγκού, Βέισερ, Λίνεν, Σμιντ, Μπιτενκούρτ, Ντουκς, Φόλτεμαντε.Στουτγκάρδη (Σεμπάστιαν Χένες): Νίμπελ, Στεργίου, Αντόν, Ίτο, Μίτλεστεντ, Μιλό,  Στίλερ, Καραζόρ, Λέβελινγκ, Ουντάβ, Γκιρασί. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό