16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Βάσω Λασκαράκη ταξίδεψε στην Ιταλία με τον σύζυγό της & δέχθηκε ένα επικό σχόλιο για τα looks της

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα μελετημένα looks δέχθηκαν ένα μεγάλο respect και αυτός είναι ο λόγος. 

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι (μαζί με μερικά ακόμη ζευγάρια που μας έρχονται στο μυαλό, όπως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα) ένα από τα πιο πολυταξιδεμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Σε εγχώριο επίπεδο αλλά και εκτός συνόρων, λατρεύουν τις αποδράσεις, μικρές και μεγαλύτερες.

Το reunion Οικονομάκου-Λασκαράκη και το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια της φίλης τους

Οι χειμώνες τους βρίσκουν σε προορισμούς όπως η Γαλλία και η Ιρλανδία, ενώ τα καλοκαίρια στα ασύγκριτα ελληνικά νησιά. Φυσικά το αγαπημένο τους είναι η Κρήτη, όπου και ουσιαστικά «ξεκαλοκαιριάζουν» εδώ και πολλά χρόνια, μένοντας εκεί από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβρη. Πρόκειται για τους μήνες που είναι κλειστά και τα σχολεία, οπότε η μικρή Εύα, η κόρη της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, εξερευνά και εκείνη μαζί τους κάθε γωνιά της Μεγαλόνησου.

Πρόκειται άλλωστε για το νησί που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, οπότε έχουν ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό δέσιμο που όλοι μπορούμε να καταλάβουμε. «Ο άντρας μου είναι ένας άνθρωπος με μία δική του αντίληψη και νοοτροπία και έχει σταθεί αυτά τα πέντε χρόνια δίπλα μου με έναν δικό του μοναδικό τρόπο. Μπορεί να μη συμφωνούμε σε αρκετά πράγματα, όμως με τον δικό του τρόπο με βοηθά να τα βλέπω κι εγώ αλλιώς. Είναι σπάνιο και όμορφο να έχεις ένα τέτοιο στήριγμα και για τις εποχές που ζούμε και για τη δική μας οικογενειακή κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί. Με κάνει να νιώθω δυνατή, με στηρίζει για να κάνω πράγματα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για εκείνον η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CwIZhcOtm82/

Φέτος λοιπόν αποφάσισαν να κάνουν μαζί μια απόδραση στο εξωτερικό, ακόμη και τώρα την περίοδο του καλοκαιριού που συνήθως «ψηφίζουν» Ελλάδα. Δεν απομακρύνθηκαν πολύ βέβαια, αφού ο Αύγουστος τους βρήκε στη γειτονική Ιταλία να εξερευνούν τις ομορφιές της Φλωρεντίας.

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Η πιο γλυκιά ευχή ήρθε από τις κουμπάρες και με φώτο-έκπληξη

https://www.instagram.com/p/CwLHpdptz7O/

Σε όλα της τα post από την Ιταλία και το ονειρεμένο τους ταξίδι, η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή στο πλευρό του συζύγου της και γνωστού σεφ. Χαμογελά, κοιτάζει γύρω της εντυπωσιασμένη από το φυσικό κάλλος και δεν υποπέφτει σε καμία «παγίδα» υπερπροσπάθειας. Η αλήθεια είναι πως πολλές θα κουβαλούσαμε δύο βαλίτσες με glamorous σύνολα για να τα φωτογραφήσουμε με φόντο τα πανέμορφα ιταλικά τοπία και να τα αναρτήσουμε στα social media. Εκείνη όμως δείχνει να ξέρει ότι η ουσία είναι αλλού, ότι η γοητεία βρίσκεται στα απλά και ανεπιτήδευτα.

Ποζάρει με sneakers και απλά outfits, χωρίς ή με ελάχιστο μακιγιάζ και με messy buns που δεν απαιτούν περισσότερα από 3′ μπροστά στον καθρέφτη και ένα λαστιχάκι. Γιατί να καθυστερεί περισσότερο; Χωρίς πολλά αξεσουάρ, με flat σανδάλια και πάντα ένα πλατύ χαμόγελο, δείχνει να απολαμβάνει το Italian state of mind, ποζάροντας στον φακό του Λευτέρη Σουλτάτου- σαν ένα ακόμη ταξίδι του μέλητος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από τις δημοσιεύσεις της καταφέρνει να μας πάρει και εμάς με έναν τρόπο μαζί της, δίνοντάς μας ισχυρές «δόσεις» ιταλικού καλοκαιριού και ξεγνοιασιάς. Η ηθοποιός αναρτά πολλά στιγμιότυπα από διάφορα μέρη που επισκέπτονται, ενώ σαν κανονική τουρίστρια δεν παραλείπει να δοκιμάσει τοπικά φαγητά και να φωτογραφηθεί στα πιο signature σημεία της Φλωρεντίας.

https://www.instagram.com/p/CwIxD0HLfr3/

Πάντως, το πιο εύστοχο σχόλιο σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, ήρθε από έναν διαδικτυακό της ακόλουθο που επεσήμανε ότι καταφέρνει να δείχνει εναρμονισμένη με το περιβάλλον σε κάθε φωτογραφική λήψη. Μέσα στην απλότητά της η Βάσω Λασκαράκη, κατάφερε να μας δώσει ισχυρές fashion πινελιές του ιταλικού καλοκαιριού, ενώ μοιάζει κυριολεκτικά σαν να το κάνει από πάντα.

«Όπου κι αν καθίσεις, σε καθιστικό, σε τραπέζι, είσαι ασορτί…Respect. Να περνάς όμορφα γλυκιά μας Λασκαράκη», της έγραψε ο ακόλουθός της και συμφωνήσαμε απόλυτα.

Είναι ασορτί με τη Φλωρεντία, κυρίως γιατί είναι ευτυχισμένη με τον συν-ταξιδιώτη της και τον συνοδοιπόρο ζωής της.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό