19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Ατλέτικο φρέναρε τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τελείωσε με δέκα παίκτες το ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να δώσει πλήγμα στις ελπίδες της «Βασίλισσας» για τον τίτλο της LaLiga.

Οι «Ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε υποχρέωσαν την κάτοχο του τίτλου σε ισοπαλία 1-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», για την 23η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Άνχελ Κορέα μπήκε στο 46ο λεπτό στη θέση του Πάμπλο Μπάριος Ρίβας και πριν συμπληρωθεί ένα εικοσάλεπτο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα (64΄) για αγκωνιά στο στήθος του στόπερ της Ρεάλ, Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Ενάντια στη ροή του αγώνα ωστόσο, ο Χοσέ Μαρία Χιμένεθ έδωσε προβάδισμα στην Ατλέτικο όταν σκόραρε με κεφαλιά από φάουλ του Αντουάν Γκριεζμάν, στο 78ο λεπτό.

Το βαθμό για το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι έσωσε ο 18χρονος Αλβάρο Ροντρίγκεθ, ο οποίος ισοφάρισε επτά λεπτά αργότερα, επίσης με κεφαλιά, από κόρνερ του Λούκα Μόντριτς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεύτερη στη βαθμολογία της LaLiga με 52 βαθμούς, επτά πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει την  Αλμερία την Κυριακή, ενώ η Ατλέτικο είναι τέταρτη με 42 βαθμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό