25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η Ατλέτικο Μινέιρο ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μπερνάρ για το καλοκαίρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ήταν ένας από τους δύο σκόρερ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό και μία μέρα μετά το ντέρμπι, ανακοινώθηκε ότι το καλοκαίρι του 2024 θα «πετάξει» για Βραζιλία. Ο λόγος για τον Μπερνάρ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, καθώς δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι». Ο 31χρονος είχε παίξει στην Ατλέτικο τη σεζόν 2012-2013, έχοντας 29 εμφανίσεις και 11 γκολ, ενώ στις αρχές της επόμενης χρονιάς, είχε πάρει μεταγραφή στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.

🐔📝 BEM-VINDO DE VOLTA À SUA CASA, BERNARD! 🏴🏳️

💪 O #Galo acertou a contratação do meio-campista Bernard até dezembro de 2027. Ídolo, CAMpeão da Libertadores 2013 e BiCAMpeão Mineiro (2012 e 2013), o atleta chega no meio do ano, após finalizar o vínculo com o seu clube… pic.twitter.com/ORq8fBMd5Y

— Atlético (@Atletico) February 5, 2024

Ο Μπερνάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου και το καλοκαίρι θα αποχωρήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μιας και έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Μινέιρο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2027.

Φέτος με τους «πράσινους», έχει αποτελέσει βασικό… γρανάζι της ομάδας, μιας και τόσο όταν ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, όσο και τώρα με τον Φατίχ Τερίμ, είναι ανάμεσα στους βασικούς παίκτες. Σε 19 εμφανίσεις έχει βρει δίχτυα 4 φορές, ενώ έχει καταφέρει να μοιράσει και 4 ασίστ σε συμπαίκτες του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό