18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Ασημακοπούλου μηνύει Κούλογλου – «Να προσέξει λίγο με τα πολλά δικαστήρια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ευρωβουλευτής Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου οδηγεί στα δικαστήρια τον συνάδελφό της Στέλιο Κούλογλου με αφορμή άρθρο του τελευταίου που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 1 Απριλίου σε διαδικτυακό μέσο. 

«Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου για όσα ψευδή και άκρως συκοφαντικά ισχυρίζεται σε άρθρο του στον ιστότοπο tvxs.gr και αφορούν εμένα. Τα κακοήθη αυτά σχόλια και οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί θα κριθούν από την Ελληνική δικαιοσύνη», τονίζει σε δήλωσή της που αναρτήθηκε στο Χ η Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Πριν λίγο, έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στον Ευρωβουλευτή @SteliosKoul για όσα ψευδή και άκρως συκοφαντικά ισχυρίζεται σε άρθρο του στον ιστότοπο https://t.co/4lm9xu4oMZ και αφορούν εμένα. Τα κακοήθη αυτά σχόλια και οι συγκεκριμένοι…

— Anna Michelle Asimakopoulou MEP (@AnnaAsimakopoul) April 1, 2024

Σημειώνεται ότι στο επίμαχο άρθρο, ο Στέλιος Κούλογλου, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζει «πολιτικά άπληστη» την ευρωβουλευτή της ΝΔ και κάνει λόγο για «δύο εκδοχές: «Στην πρώτη, η κυρία Ασημακοπούλου πήρε τα προσωπικά δεδομένα τον Ιανουάριο του 2024, όπως δήλωσε, με εμπλοκή του υπουργείου Εσωτερικών. Αυτή η υπόθεση ενισχύεται από το γεγονός ότι σχεδόν ταυτόχρονα με τα δικά της μέιλ, έφτασαν στους Έλληνες του Εξωτερικού και επίσημα μέιλ του υπουργείου για τις ευρωεκλογές. Φυσικά δεν πρόκειται περί σύμπτωσης. Στη δεύτερη εκδοχή, η ευρωβουλευτής της ΝΔ αγόρασε εν γνώση της κλεμμένα αρχεία. Αλλά ως γνωστόν η αγορά προϊόντος κλοπής είναι ποινικά επιβαρυντικό στοιχείο».

Η απάντηση Κούλογλου

Άμεση ήταν η απάντηση του Στέλιου Κούλογλου, ο οποίος δήλωσε: «Έτσι αντιλαμβάνονται την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και την έκφραση άποψης η Νέα Δημοκρατία και η κυρία Ασημακοπούλου. Συμβουλεύω την τελευταία να προσέξει λίγο με τα πολλά δικαστήρια, γιατί στο σκάνδαλο που εμπλέκεται χρησιμοποίησε κλεμμένα προσωπικά δεδομένα που είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα. Και θα έχει πολλά δικαστικά έξοδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό