18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η αρχηγική ομιλία του Ζέκα που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο ντέρμπι, τα συγχαρητήρια του Τερίμ και η αποθέωση του Μπερνάρ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ
05.02.2024 | 15:28

Η αρχηγική ομιλία του Ζέκα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
PRINT SCREEN YOUTUBE

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάμερα του νικηφόρου (2-0) ντέρμπι “αιωνίων”, με την παράσταση να κλέβουν η εμψυχωτική ομιλία του Ζέκα που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, τα συγχαρητήρια του Τερίμ στα αποδυτήρια και η αποθέωση του Μπερνάρ από το τεχνικό επιτελείο κατά την αλλαγή του.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη φετινή σεζόν σε ντέρμπι, η οποία ήταν και πρώτη για τον Φατίχ Τερίμ μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ένα 2-0 που διατήρησε τους “πράσινους” τρεις βαθμούς από την κορυφή, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί για να μειώσει περαιτέρω την απόσταση από την επόμενη κιόλας αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς ο πρωτοπόρος με 50 πόντους Δικέφαλος του Βορρά, φιλοξενεί την Ένωση των 48 βαθμών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός “ανέβασε” στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media την παρακάμερα του ντέρμπι των “αιωνίων” με τα βλέμματα να μαγνητίζουν τα συγχαρητήρια του Τερίμ στους παίκτες του μετά το μεγάλο αποτέλεσμα, καθώς επίσης και η αποθέωση του Μπερνάρ από το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού κατά την αλλαγή του.

Αυτό όμως που άνοιξε τον δρόμο της χθεσινής επικράτησης του Παναθηναϊκού ήταν η αρχηγική ομιλία του Ζέκα στα αποδυτήρια πριν το αγώνα.

“Αυτό είναι ένα ντέρμπι και τα ντέρμπι είναι για να τα κερδίζουμε. Δεν έχει σημασία εάν παίξουμε καλά ή κακά, πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό θα μας οδηγήσει εκεί που θέλουμε να φτάσουμε. Τα ντέρμπι είναι για να μαχόμαστε ο ένας για τον άλλον. Παίξτε δυνατά σαν να είναι κάθε μπάλα η τελευταία”, τόνισε ο Έλληνας μέσος, ανεβάζοντας στα ύψη το ηθικό των συμπαικτών του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό