18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκαλύπτει περιπέτεια με την υγεία της

Ειδήσεις Ελλάδα

«Λύγισε» η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την περιπέτεια υγείας. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό στη ζωή μου, δεν θέλω να μιλήσω άλλο», είπε η επιτυχημένη μαγείρισσα.

Ανοίγοντας την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εξομολογείται πως «είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Ήταν ένα θέμα υγείας που, αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση».

«Θυμάμαι πολύ έντονα τα πρώτα Χριστούγεννα που είχα με την Κωνσταντίνα μου μωράκι. Θυμάμαι τα Χριστούγεννα στο πατρικό μου σπίτι, όταν ήμουν παιδί. Μου έχουν μείνει οι μυρωδιές από τότε», δηλώνει αρχικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Πάντα είμαι αισιόδοξη. Ακόμη και στα πιο δύσκολά μου, στα πολύ δύσκολά μου που κινδύνεψα κιόλας, πάντα ήμουν αισιόδοξη και κοιτούσα μπροστά. Ο Θεός με βοήθησε και ξεπέρασα τα προβλήματα», εξομολογείται αμέσως μετά η διάσημη μαγείρισσα.

«Είχα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας πριν από αρκετά χρόνια, που εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Τη δύναμη σου τη δίνει το μέσα σου, πρέπει να τη βρεις αλλιώς δεν γίνεται. Αν σε πάρει από κάτω, τελείωσες. Και ήταν ένα θέμα υγείας που, αν πέσεις ψυχολογικά, επιδεινώνεται η κατάσταση. Οπότε θα έπρεπε ή να δω φως μπροστά μου ή να πέσω στα πατώματα και να χτυπιέμαι.

 

Βρήκα τη δύναμη μέσα μου, είπα: όχι, δεν θα το βάλω κάτω. Και τελείωσε, πέρασε», παραδέχεται για πρώτη φορά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην κάμερα του MEGA.«Είχα δίπλα μου φίλους που είναι αδέλφια. Μία φίλη μου ήρθε στο εξωτερικό μαζί μου για να μου συμπαρασταθεί σε εκείνη την πολύ δύσκολη στιγμή… τώρα λέω κάτι που δεν το ‘χω πει στη ζωή μου ποτέ, να ξέρεις. Δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό το πράγμα ποτέ και δεν θέλω να μιλήσω άλλο… Αλεξάνδρα μου, σ’ αγαπώ», είπε κλείνοντας το θέμα η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό