24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η απόλυση του Ρούνεϊ αλά… Peaky Blinders και το «delete this» του Γκάρι Λίνεκερ στο BBC

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπέρμιγχαμ ανακοίνωσε την απόλυση του Γουέιν Ρούνεϊ και ο «θρύλος» της Εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησε από το κλαμπ μόλις τρεις μήνες μετά την πρόσληψή του! Η ομάδα του μετρούσε μόλις δύο νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια της και η ήττα με 3-0 από τη Λιντς την Πρωτοχρονιά, αποτέλεσε τη σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Ρούνεϊ βρήκε την Μπέρμιγχαμ στην 6η θέση της Championship όταν την ανέλαβε και εντός των θέσεων που οδηγούν στα play off ανόδου προς την Premier League, ωστόσο οι «μπλε» πλέον βρίσκονται στην 20η θέση της βαθμολογίας και μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. «Τα αποτελέσματα δεν αποδείχθηκαν αντάξια των προσδοκιών που είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή» και «αυτή η αλλαγή προπονητή είναι η καλύτερη κίνηση που μπορούμε να λάβουμε», έγραψε ο σύλλογος στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας, το BBC δημοσίευσε μία φωτογραφία του Άγγλου πρώην μέσου, ως μέλος των Peaky Blinders, αφού η σειρά διαδραματίζεται στο Μπέρμιγχαμ. «Υπό την εξουσία των Peaky Blinders… ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει απολυθεί από την Μπέρμιγχαμ», ανέφερε χαρακτηριστικά η λεζάντα του Tweet. 

Η φύση του ποστ… μπέρδεψε αρκετούς φίλους στα social media και ο Γκάρι Λίνεκερ απ’ ό,τι φαίνεται δεν… εντυπωσιάστηκε από την ιδέα. «Διαγράψτε το», σχολίασε από κάτω στη δημοσίευση και μετά από λίγα λεπτά, η σελίδα του BBC έσβησε το tweet της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό