22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον Απόλλωνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 22μελής αποστολή της Παναχαϊκής για το αυριανό ματς, Σάββατο (08/04) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2, αποτελείται από τους:

Κολουβούρη, Θεοδωράκη, Silva, Karaklajic P., Karaklajic Ν., Αλεξόπουλο, Μυτίδη ,Κωνσταντακόπουλο, Λιοφάγο, Λινάρδο, Παπαχρονόπουλο, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στεργίδη, Τοπάλ, Τσακμάκη, Τσιάρα, Χαντί, Ζυγκερίδης, Κοντοχρήστο, Larrea, Αντωνιάδη.

Διαβάστε στο sportin.gr

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Λίγο πριν τον αγώνα με τoν Απόλλωνα, ο Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε σε δηλώσεις:

«Είναι ένα παιχνίδι ακόμη μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό από τη μια είναι καλό, γιατί όταν χάνεις έναν αγώνα σου δίνεται η δυνατότητα, να παίξεις γρήγορα και να διορθώσεις τα λάθη σου. Ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο,με μια ομάδα πιο υψηλά από εμάς, που είχε εξ αρχής έναν αποκλειστικό και μοναδικό στόχο, την άνοδο. Μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, που εγώ προσωπικά περίμενα να είναι ακόμη πιο υψηλά σε βαθμολογία.

Πολλοί λένε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι αυτό γιατί ο Απόλλωνας Σμύρνης επιστρέφει στη φυσική του έδρα, στη Ριζούπολη, αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Για εμένα είναι φυσιολογικό και πιο καλό να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα Σμύρνης στη φυσική του έδρα, στο γήπεδό τους, γιατί αυτό είναι και το σωστό.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε Παναχαϊκή. Θα παίξουμε το παιχνίδι όπως παίζουμε πάντα. Ερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα δυστυχώς πριν από μόλις δυο μέρες ,αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και σε όλες τις ομάδες. Δε με φοβίζει αυτό, απλώς μας δίνει περισσότερη δύναμη και ενέργεια να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε μια δυνατή κι έμπειρη ομάδα».

Ειδήσεις τώρα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό