23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η αποκάλυψη για τον Πασχάλη Τερζή – «Καταλάβαινε ότι η “ιστορία” τελειώνει και δεν ήθελε να αφήσει εκκρεμότητες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι λέει για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή στενός του φίλος

Ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής είχαν διακόψει σχέσεις εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς ωστόσο ποτέ να γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο δεν μιλούσαν. Σήμερα, λοιπόν, στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», ο δημοσιογράφος Θεολόγος Ηλιού αποκάλυψε πως οι δυο τους έλυσαν τις όποιες διαφορές είχαν και μάλιστα είχαν επικοινωνήσει αρκετές φορές τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

«Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς πριν δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις τους. Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία. Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κύριος Τερζής πλέον μπορεί να μας πει, είχαν διακόψει σχέσεις. Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο, είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε πια.

Αλλά ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Θεολόγος Ηλιού.

«Πρόσεχε τους πάντες και σιχαινόταν το δήθεν»

Για τον χαρακτήρα του Βασίλη Καρρά μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και ο παιδικός φίλος του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, Νίκος Βοσκόπουλος.

«Δεν μπορείτε να διανοηθείτε, πόσο ταπεινός καλλιτέχνης ήταν. Πρόσεχε τους πάντες, μαγείρευε έψηνε. Είχε φοβερά υψηλό IQ. Αισθάνομαι ένα κενό μέσα μου. Σιχαινόταν το δήθεν. Δεχόταν τους πάντες, ήταν φιλόξενος. Δεν ήταν του τύπου του να είναι celebrity. Περνούσε τα μηνύματα με τον δικό του τρόπο. Τον πείραζαν αυτά που διάβαζε, αλλά δεν έλεγε τίποτα. Όλα τα τραγούδια του έχουν μείνει στην ιστορία. Έβαλε στη Βουλγαρία 17.000 κόσμο σε ένα γήπεδο και ήταν άλλοι 10.000 έξω», είπε αρχικά.

«Με περνούσε έναν χρόνο στην ηλικία, και πάντα μου έλεγε “πιτσιρίκο, πάντα θα είσαι μετρημένος”. Ήταν πολύ εξηγημένος με τον κόσμο. Εδώ και 2 χρόνια καταλάβαινε ότι η “ιστορία” τελειώνει. Ήταν παράδειγμα για όλους και για την οικογένειά του, ήταν υπερπροστατευτικός. Δεν τον επηρέαζε τίποτα. Είχε πολλά επαγγελματικά «μαχαιρώματα». Είμαι στον αέρα ψυχολογικά, με πείραξε πάρα πολύ», συμπλήρωσε ο Νίκος Βοσκόπουλος.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό