24 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η απάντηση της Samsung στην αμφιλεγόμενη διαφήμιση της Apple! [Video]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung βρήκε την ευκαιρία να κοροϊδέψει την Apple και την άρπαξε γρήγορα. Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση με τίτλο «UnCrush» που παρουσιάζει τη σειρά Galaxy Tab S9, όπου δηλώνει: «Η δημιουργικότητα δεν μπορεί να συντριβεί».

Η Apple δέχτηκε έντονη κριτική την περασμένη εβδομάδα αφού κυκλοφόρησε τη διαφήμιση «Crush» για να προωθήσει το νέο iPad Pro με επεξεργαστή M4. Η διαφημιστική ομάδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια υδραυλική βιομηχανική πρέσα βιομηχανικού για να καταστρέψει πληθώρα δημιουργικών οργάνων, όπως μπογιές, κιθάρες, πιάνα, τύμπανα, φωτογραφικές μηχανές και άλλα.

Όταν η υδραυλική πρέσα ανασηκώθηκε ξανά, αποκάλυψε ένα σούπερ λεπτό iPad Pro που υπόσχεται να τα κάνει όλα. Ωστόσο, η συνέπεια δεν ήταν κάτι που η Apple μπορεί να υποψιαζόταν μετά από ένα φανταχτερό λανσάρισμα προϊόντος: μια αντίδραση από τη δημιουργική κοινότητα.

Ο διάσημος ηθοποιός Hugh Grant το χαρακτήρισε «καταστροφή της ανθρώπινης εμπειρίας» ανάμεσα στις διάφορες αντιδράσεις που προσέλκυσε το διαφημιστικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τελικά, η Apple ζήτησε δημόσια συγγνώμη και δήλωσε ότι «έχασε το στόχο» σε μια δήλωση που εξέδωσε ο αντιπρόεδρος επικοινωνίας μάρκετινγκ, Tor Myhren.

Η Apple απέσυρε τα σχέδιά της να προβάλλει το διαφημιστικό στην τηλεόραση, παρότι είναι ακόμη διαθέσιμο στο YouTube. Ωστόσο, η Samsung είναι εδώ με ένα διαφημιστικό σποτ για να διακωμωδήσει την κατάσταση.

Η εκδοχή της Samsung είναι μια συνέχεια όσων συνέβησαν αφού η υδραυλική πρέσα της Apple συνέτριψε τα δημιουργικά όργανα. Ένας μουσικός πλησιάζει μια μερικώς κατεστραμμένη κιθάρα και αρχίζει να παίζει, ενώ σιγοτραγουδάει και διαβάζει παρτιτούρες από ένα Galaxy Tab S9 Ultra.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό