19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στο πιο «επικό» τοξικό σχόλιο που δέχθηκε για την εμφάνισή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρόσφατη φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού στο Instagram σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ωστόσο εκείνη δεν χάνει το χιούμορ της.

Η Ναταλία Γερμανού είναι από τις πιο ακομπλεξάριστες τηλεοπτικές παρουσίες και παρότι αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο έχει δεχθεί τοξικά σχόλια για την εμφάνισή της δεν χάνει το χιούμορ της.

https://www.instagram.com/p/Cf3SpoEMfs1/

Kάτι αντίστοιχο συνέβη και με την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η οποία δέχθηκε αρκετά σχόλια. Η παρουσιάστρια του Καλύτερα δε γίνεται δημοσίευσε στο προφίλ της κάποιες φωτογραφίες από την εκπομπή της, όπως συνηθίζει να κάνει αρκετές φορές για να δείξει το outfit της, ωστόσο τα σχόλια ήταν πολλά και διάφορα.

Αφενώς υπήρχαν πολλοί που έγραψαν πόσο «εκθαμβωτική» ήταν,

από την άλλη πολλοί άρχισαν να σχολιάζουν για ακόμη μια φορά την εξωτερική της εμφάνιση γράφοντας πως έχει χρησιμοποιήσει πολλά φίλτρα για να βελτιώσει την εικόνα της. Βέβαια, η Ναταλία Γερμανού συνηθισμένη σε κάτι τέτοια και διατηρώντας πάντα το χιούμορ της απάντησε με τον δικό της μοναδικό τρόπο σε ένα από τα πιο «χαριτωμένα» τοξικά σχόλια που δέχτηκε.

«Έχεις λίγο Χριστούγεννα στα φίλτρα σου» έγραψε λοιπόν ένας follower στην παρουσιάστρια κι εκείνη απάντησε με πολλα emojis που γελούν μέχρι δακρύων. Κακό το σχόλιο μεν, πιο δημιουργικό δε από άλλα αντίστοιχα που έχει δεχθεί.

Στην τοξικότητα το χιούμορ είναι το φάρμακο

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά βέβαια, που η Ναταλία Γερμανού δέχθηκε άκομψο σχόλιο για την εξωτερική της εμφάνιση. Το καλοκαίρι μια άφιλτρη και χωρίς μακιγιάζ φωτογραφία της στα social media της έγινε η αφορμή για να αρχίσουν όλοι να σχολιάζουν αν έχει προσθέσει κάποιο φίλτρο ή αν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Η Ναταλία Γερμανού άβαφη στον ήλιο έκανε «restart» αλλά δεν έκαναν το ίδιο όσοι της σχολίασαν τοξικά

https://www.instagram.com/p/CwCuKe_MnfT/

Και πάλι η ίδια επιστράτευσε το χιούμορ της, αρχικά απαντώντας σε ένα από τα σχόλια ζητώντας από τους followers της να της πουν συγκεκριμένα πως ακριβώς θέλουν να είναι, για να ξέρει «πώς θα πορευτεί».

Στην συνέχεια, δημοσίευσε ένα χαρακτηριστικό βίντεο από τον make up artist της Θάνο Βογιατζή, με το νέο «look» που θα υιοθετήσει εφεξής στο Καλύτερα δε γίνεται, αφού αμακιγιάριστη κανείς δεν φάνηκε να την προτιμά. Με μπόλικο foundation η Ναταλία Γερμανού έγραψε: «Αυτό το ελαφρύ makeup θα κάνουμε φέτος Θάνο Βογιατζή».

Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να αντιμετωπίζει με χιούμορ και αρκετή ψυχραιμία όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια, ωστόσο η τοξικότητα του «πληκτρολογίου» παραμένει. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εμφανίζεται, όπως θέλει στο προφίλ του στα social media, αφού είναι προσωπικό και αυτός είναι και ο σκοπός του – να δημοσιεύεις οτιδήποτε θες και σε ευχαριστεί χωρίς να είναι κατακριτέο.

Στην τελική δεν είναι αναγκαστικό να αρέσει σε κάποιον το περιεχόμενο σου, ούτε είναι απαραίτητο και να σε ακολουθεί. Είναι απαραίτητο όμως, να σε σέβεται και να μην κάνει τέτοιου είδους άκομψα σχόλια σε κάτι που ουσιαστικά δεν τον αφορά.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό