14.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η απάντηση στις αντιδράσεις για την τοποθέτηση περί γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος πριν από λίγες μέρες είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις με την δήλωση που έκανε σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε δηλώσει σε συνέντευξή στην εκπομπή “Πρωινό” και τον Γιώργο Λιάγκα:

«Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, πολλοί ήταν εκείνοι που μέσα απο τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αντέδρασαν έντονα καθώς δεν συμφωνούσαν με την άποψή του. Μέχρι σήμερα, ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν είχε απαντήσει σε όσα ακούστηκαν καθώς δεν είναι μια τακτική που συνηθίζει να ακολουθεί.

Ωστόσο την Κυριακή το μεσημέρι, οι συνεργάτες της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται”, επικοινώνησαν με το περιβάλλον του τραγουδιστή και προέβαλαν την πρώτη του αντίδραση: 

«Η τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν καθαρά προσωπική του άποψη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη δεν είναι ειδικός επί του θέματος και δεν επιθυμεί να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα», ήταν τα λόγια που ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό