20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η αντικατάσταση του Τσίπρα από τον Κασσελάκη δεν έδωσε τη θετική δυναμική που περίμεναν αρκετοί

Ειδήσεις Ελλάδα

«Το χθεσινό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν ήταν θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ»

Το χθεσινό πολιτικό μήνυμα των αυτοδιοικητικών εκλογών «δεν είναι θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» παραδέχθηκε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha. Ακολούθως όμως έριξε το «καρφί» του κατά του νέου επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως «η αντικατάσταση Τσίπρα από τον Κασσελάκη δεν έδωσε τη θετική δυναμική που αρκετοί περίμεναν».

Κατά τον ίδιο «οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι εκλογές που παίζει ρόλο τα πρόσωπα και η δουλειά τους, αλλά βγάζουν και πολιτικά συμπεράσματα, στέλνουν πολιτικά μηνύματα και το πολιτικό μήνυμα για τη Νέα Δημοκρατία είναι θετικό για τους στόχους που έθεσε. Όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι θετικό και εμείς δεν πρόκειται, ούτε πρέπει να πούμε αυτό που είπε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν βγήκαν Κούβελας, Ανδριανόπουλος και Έβερτ, ότι δηλαδή «νίκησε η τοπική αυτοδιοίκηση». Πρέπει να δούμε με σοβαρότητα, συλλογικότητα και ευθύνη τί μπορούμε να κάνουμε καλύτερα και τί λάθη έχουμε κάνει».

Κατέληξε δε σημειώνοντας πως «πρέπει ν’ αλλάξουμε πολλά, πρέπει ν’ αλλάξουμε στα πάντα. Η αντικατάσταση του Αλέξη Τσίπρα από τον Στέφανο Κασσελάκη, δεν έδωσε τη θετική δυναμική που αρκετοί περίμεναν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό