20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League απέλυσε τον προπονητή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Γιούτλα, η Κλαμπ Μπριζ γνώρισε την ήττα από τη Σεντ Τρούιντεν με ανατροπή για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του βελγικού πρωταθλήματος. Έχοντας μείνει 19 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σεν-Ζιλουάζ και με τις γκέλες να συνεχίζονται, οι άνθρωποι της Μπριζ αποφάσισαν να απολύσουν τον προπονητή, Ρόνι Ντέιλα.

Υπενθυμίζουμε ότι η βελγική ομάδα είναι η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Conference League και προφανώς είναι θετικό για τους Θεσσαλονικείς ότι υπάρχει τέτοια… κρίση στην Μπριζ.

Δείτε την ανακοίνωση του βελγικού συλλόγου:

Ο Ρόνι Ντέιλα δεν είναι πλέον προπονητής της Κλαμπ Μπριζ. Ο 48χρονος προπονητής ήταν στον πάγκο από την αρχή της σεζόν. Μετά από απογοητευτικά αποτελέσματα και εμφανίσεις, αποφασίστηκε να σταματήσουμε τη συνεργασία μαζί του, όπως και με τους βοηθούς του Εφρέν Χουάρες και Κριστόφ Έλμπρεχτ. Τις τελευταίες εβδομάδες η διοίκηση δεν έβλεπε το DNA του συλλόγου στο παιχνίδι της ομάδας και θεώρησε πως με το υπάρχον ρόστερ θα μπορούσαν να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα. Η διοίκηση αναζητεί προπονητή για τη νέα σεζόν».

Ο Ντέιλα βρισκόταν στον σύλλογο από το περασμένο καλοκαίρι και παρά την πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη, η εικόνα στο πρωτάθλημα δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντική. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο Νίκι Χάγιεν, ο οποίος είναι στην ομάδα ακαδημιών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό