18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η αντίδραση του περιβάλλοντος Δούκα στα κυβερνητικά «πυρά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κύκλοι προσκείμενοι στον Χάρη Δούκα πέρασαν στην αντεπίθεση με αφορμή τα κυβερνητικά «πυρά» που δέχθηκε για τις τοποθετήσεις του στο ζήτημα των έργων του μετρό στην πλατεία Εξαρχείων συνδυαστικά με την αφαίρεση των δέντρων.

Τα «καρφιά» του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη στην ενημέρωση της Τρίτης προς τους πολιτικούς συντάκτες για «όψιμες» ευαισθησίες και «επαναστατική γυμναστική στις πλάτες των πολιτών» δεν έμειναν αναπάντητα από συνεργάτες του, οι οποίοι εξέφρασαν τον μεγάλο προβληματισμό τους για το γεγονός πως μετά τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν «προκλητικές», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε «να διαστρεβλώσει τις θέσεις» του Χάρη Δούκα.

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Μαρινάκη ότι η θέση του κ. Δούκα είναι σαφής», ανέφεραν σχετικά πηγές από το περιβάλλον του νεοεκλεγέντος δημάρχου, υπογραμμίζοντας πως «θέλουμε και Μετρό και δέντρα, όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και όπως επιθυμούν οι Αθηναίοι πολίτες».

Κατά τους ανθρώπους του Χάρη Δούκα «οι στοχευμένες επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον του κ. Δούκα, και μάλιστα πριν ακόμα εκείνος αναλάβει καθήκοντα, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό