32.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τα επεισόδια και την επίθεση των Τούρκων οπαδών

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο «κακός χαμός» επικράτησε στην «Uber Arena» μερικά λεπτά πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης του πρώτου ημιτελικού του Final Four, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και της Φενέρμπαχτσε. Περίπου 100 οπαδοί της τουρκικής ομάδας επιτέθηκαν σε φίλους του «τριφυλλιού» και επιχείρησαν δίχως να διαθέτουν εισιτήριο να κάνουν ντου στην αρένα.

Επεισόδια στο Βερολίνο: Επίθεση Τούρκων στους φίλους του ΠΑΟ και ντου στο γήπεδο pic.twitter.com/v8ti3n8iNC

— flash.gr (@Flashgr_) May 24, 2024

Η αστυνομία με μία καθυστέρηση κατάφερε να βάλει ένα «στοπ» στην ένταση που ξέσπασε και συνέλαβε αρκετούς οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Έπειτα, η αστυνομία του Βερολίνου με ανακοίνωσή της εξήγησε τι ακριβώς ήταν αυτό που συνέβη, το οποίο οδήγησε στην καθυστέρηση έναρξης του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού AKTOR και της Φενέρμπαχτσε, αλλά και του Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Βερολίνου:

«Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την “Uber Arena”, με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα και μπουκάλια.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό