17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα και η μάχη γιγάντων στην «χρυσοφόρα» Γλυφάδα – Οικονομικός Ταχυδρόμος

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σύνθημα για την έναρξη του ανταγωνισμού των «μεγάλων» παικτών του λιανεμπορίου στην αρένα της… Γλυφάδας σήμανε η λειτουργία του Grand Μασούτης

Η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ξεκινάει με επιθετική πολιτική τιμών, προκειμένου να κάνει δυναμικό ξεκίνημα και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες.

Πέρα από τις γενναίες προσφορές και την επιπλέον έκπτωση 10%, για το πρώτο διάστημα μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου η εταιρεία θα χαρίζει τα ψώνια σε έναν τυχερό κάθε μια ώρα!

Στα δέλεαρ που παρέχει σύμφωνα με την διοίκησή της είναι και το τεράστιο υπαίθριο πάρκινγκ, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικής επιχείρησης στα Νότια Προάστια.

Η «απάντηση» δεν άργησε να έρθεις από τους υπόλοιπους παίκτες.

Ενδεικτικά, η ΑΒ Βασιλόπουλος διαφημίζει εδώ και ημέρες την ριζική ανακαίνιση του καταστήματος στην Γλυφάδα και τις προσφορές που διαθέτει.

Βέβαιη θεωρείται και η αντίδραση της Σκλαβενίτης.

Η τελευταία ενίσχυσε πρόσφατα την παρουσία της στην περιοχή με το άνοιγμα νέου καταστήματος στο ακίνητο που στεγάζονταν μέχρι πρότινος το Novacinema Odeon.

Η Γλυφάδα, μετά και την κοσμογονία των επενδύσεων στην παραλιακή ζώνη της Αθηναϊκής Ριβιέρας προσελκύει το ενδιαφέρον λόγω της υψηλής εισοδηματικής στάθμης των κατοίκων της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό