22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ΑΕΚ παρουσιάζει το Σάββατο (13/01)… επετειακό σήμα για τα 100 χρόνια ιστορίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ θα βιώσει μία ιστορική χρονιά το 2024, καθώς συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής. Έτσι, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα αποκαλύψει το Σάββατο (13/01) μέσω βίντεο στο κανάλι της στο Youtube το επετειακό της σήμα, ακριβώς στις 19:24!

Υπενθυμίζεται πως σε μία παρόμοια ενέργεια προχώρησε στην αρχή της χρονιάς και το μπασκετικό τμήμα της ομάδας.

Οι απουσίες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός προετοιμάζονται για το μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή (14/01, 20:30), αλλά η «Ένωση» έχει και τον νου της στον… ορίζοντα, αφού ακολουθεί ένα απαιτητικό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 6η θέση της Super League.

Οι αγώνες είναι πολλοί και γι’ αυτό δήλωσαν ότι απέναντι στους Αρκάδες θα εκτίσουν την τιμωρία τους όσοι συμπλήρωσαν κάρτες. Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Αστέρα (04/02, 17:30) και δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Γιενς Γιόνσον, αφού επίσης συμπλήρωσαν κάρτες.

Οι υπόλοιπες τιμωρίες στην ΑΕΚ

Φυσικά, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και ο Δανός μέσος δεν είναι οι μόνοι που έφτασαν το όριο καρτών από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Ο Πέτρος Μάνταλος θα εκτίσει τη δική του ποινή απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (21/01), ενώ ο Λάζαρος Ρότα κόντρα στον ΟΦΗ την αμέσως επόμενη αγωνιστική (28/01).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό