20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ πέρασε από τη Λαμία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ ξεπέρασε επιτυχώς τον σκόπελο της Λαμίας, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0 στο «Αθανάσιος Διάκος» σε αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ξεκίνησε με νίκη το 2022.

Οι απουσίες έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην εικόνα της Ένωσης σήμερα (5/1), αφού παίκτες όπως οι Τσούμπερ,  Αραούχο και Μισελέν δεν αντικαθίστανται εύκολα, ενώ ο Σβάρνας έπαιξε δεξί μπακ, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν.

Στο ποιοτικά μέτριο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης η Ένωση αξιοποίησε την ανωτερότητά της στο δεκάλεπτο από το 25ο έως το 35ο λεπτό, όταν πίεσε τους γηπεδούχους και τους ανάγκασε σε λάθη.

Το σκορ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας άνοιξε στο 28΄, όταν μετά την αδυναμία των παικτών του Μιχάλη Γρηγορίου να διώξουν ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε με συρτό σουτ.

Η Λαμία από την πλευρά της είχε μια μεγάλη ευκαιρία μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν το λάθος του Μήτογλου εκμεταλλεύτηκε ο Νούνιες που σούταρε, αλλά ο Τσιντώτας κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Ακόμη, στο 45΄ ο Τζανδάρης βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση αλλά η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Ελευθεριάδη ενώ κατευθυνόταν στα δίχτυα!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ της ισοφάρισης και βρέθηκαν κοντά στο 76΄, αλλά ο Ταϊρόν πήρε συνεχείς λάθος αποφάσεις και σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία.

Η ΑΕΚ είχε από την πλευρά της δυνατότητα να τελειώσει νωρίτερα τον αγώνα αλλά Άμραμπατ και Μάνταλος δεν τελείωσαν ιδανικά τις φάσεις που δημιούργησαν.

Αυτό, τελικά, το κατάφερε ο Μαροκινός άσος στο 83΄, παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του Σαράνοφ στο τετ α τετ με τον Γέβτιτς για το τελικό 0-2.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό