23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η αγκαλιά Κούγια – Τερίμ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αλέξης Κούγιας υποδέχθηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και είχε μια θερμή αγκαλιά με τον Φατίχ Τερίμ πριν την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων» κατευθύνθηκε προς το μέρος του όταν τον αντίκρισε και οι δυο τους είχαν μια σύντομη συνομιλία σε καλό κλίμα.

Όσον αφορά το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, το τελευταίο εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα δοθεί σε έναν από τους δύο «αιώνιους». Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους «πράσινους» (17/01, 21:00) για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στη φάση των «16». Το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτό το σενάριο πρόκρισης, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν μια μεγάλη νίκη.

Ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ δεν υφίσταται πια στο θεσμό, για αυτό εφόσον τα 90 λεπτά δεν αναδείξουν νικητή θα οδηγηθούμε στο επιπλέον ημίωρο της παράτασης. Εάν και εκεί το ματς λήξει ισόπαλο, η πρόκριση θα «παιχθεί» στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει επιλέξει να πορευτεί με 3άδα στα χαφ στο ματς, με τον Κώστα Φορτούνη να παίρνει φανέλα βασικού, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι στη «Λεωφόρο». Ο Φραν Ναβάρο αποτελεί την «αιχμή του δόρατος», ο Τζουλιάν Μπιανκόν με τον Ανδρέα Ντόη παρατάσσονται στο κέντρο της άμυνας, ενώ οι Μαντί Καμαρά, Σωτήρης Αλεξανδρόπολους και Σαντιάγκο Έσε είναι στο κέντρο.

Από την άλλη μεριά, ο Φατίχ Τερίμ έχει διατηρήσει… ολόιδια σχεδόν 11άδα από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Μοναδική διαφοροποίηση η επιλογή του Άντραζ Σπόραρ ως μοναδικού φορ, εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Ντόη, Ροντινέι, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Καμαρά, Φορτούνης, Μασούρας, Ναβάρο.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Βιλένα, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Μαντσίνι, Σπόραρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό