17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Ίντερ «διέσυρε» την Ουντινέζε με 4-0 και έπιασε κορυφή με μαγικό Ντιμάρκο

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την 15η αγωνιστική της Serie A, η Ίντερ υποδέχθηκε στο «Σαν Σίρο» την Ουντινέζε.

Η ομάδα του Ινζάγκι άνοιξε το σκορ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να κερδίζει πέναλτι από τον συμπατριώτη του, Νάχουελ Πέρεζ και να το εκτελεί ο Τσαλχάνογλου εύστοχα στο 36’.

Στο 42ο λεπτό, οι «νερατζούρι» διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντιμάρκο να σκοράρει από γωνιακή θέση μετά από πάσα του Τούρκου χαφ.

Μέσα σε δύο λεπτά οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Μικιταριάν έβγαλε μία σέντρα-διαβήτη στον Τουράμ, οποίος από πολύ ευνοϊκή θέση έγραψε το 3-0 στο 44’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ… κατέβασε ταχύτητες και δεν έκανε κάποια ουσιώδης ευκαιρία. Ωστόσο, στο 84’ο Λαουτάρο βρήκε δίχτυα για να κάνει το 4-0 για την ομάδα του με σουτ εκτός περιοχής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο Χακάν Τσαλχάνογλου κατάφερε να κάνει 10/10 στις εκτελέσεις πέναλτι από την άφιξή του στην… μπλε πλευρά του Μιλάνου. 

Η Ίντερ πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς περισσότερους από τη Γιουβέντους. Παράλληλα, η Ουντινέζε συνεχίζει να βρίσκεται στην ουρά του υποβιβασμού με 12 βαθμούς και στην 16η θέση. 

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό