23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η «έφοδος» Μητσοτάκη σε σουπερμάρκετ και ελαιώνα και το συμβολικό δώρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα Καμένα Βούρλα επισκέφτηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του, εγκαινιάζοντας τις νέες λιμενικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη σε ένα σουπερμάρκετ της περιοχής, προκειμένου να διαπιστώσει αν εφαρμόζονται τα κυβερνητικά μέτρα. 

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του καταστήματος, ενώ έκανε μια περιήγηση στους διαδρόμους και τα ράφια με τα προϊόντα, για να δει τις τιμές. 

Του έκαναν δώρο ένα… κασελάκι

Κάποια στιγμή και ενώ ο πρωθυπουργός έκανε χειραψίες με κατοίκους των Καμένων Βούρλων, ένας κάτοικος άπλωσε το χέρι του προσφέροντάς του ένα δώρο.

Ανοίγοντας την συσκευασία επί τόπου, ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε ένα ξύλινο κασελάκι, το οποίο είχε κατασκευάσει ο ίδιος ο πολίτης. 

«Αλλού έπρεπε να το κάνεις δώρο αυτό», σχολίασε ο πρωθυπουργός, που πάντως έμαθε ότι χρησιμοποιείται ως καρτελοθήκη, ενώ στη συνέχεια σχολίασε ότι είναι πολύ ωραίο.

Επίσκεψη και σε Ελαιώνα

Πριν την αποχώρησή του, ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε και σε έναν ελαιώνα της περιοχής των Καμένων Βούρλων, όπου συζήτησε με παραγωγούς ελαιόλαδου. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συνομίλησε με τους παραγωγούς για τις εξαγωγές και την κοστολόγηση του λαδιού, ενώ συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί και οι έμποροι ελαιόλαδου και ελιάς, καθώς η φετινή σοδειά δεν είναι ικανοποιητική και οι ανατιμήσεις του λαδιού συνεχώς αυξάνονται. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό