22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Έφη Κασοπούλου έσπασε τη σιωπή της – Έτσι είναι σήμερα η Μις Γιανγκ 1982 – Η ζωή στην επαρχία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Έφη Κασοπούλου είχε στεφθεί Miss young το 1982 και είχε ακολουθήσει το επάγγελμα του μοντέλου, όμως σήμερα ζει σε ένα χωριό στην Πρέβεζα και έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια έχει χτίσει μια νέα νέα ζωή στην επαρχία, όπου ζει ήρεμη, έχοντας στο πλευρό της μόνο κοντινούς της ανθρώπους. Πρόσφατα, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη ζωή της σήμερα.

Άφωνη η Μενεγάκη με την Έφη Κασοπούλου – Έτσι είναι σήμερα η Μις Γιανγκ 1982

«Σε ηλικία 16 ετών με κατεύθυνε η σχολή, όπου βρισκόμουν, στο να πάω στα καλλιστεία το 1982 και να πάρω τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Πήρα όμως τον τίτλο της Μις Γιανγκ. Σταρ Ελλάς τότε βγήκε η Τίνα Ρούσσου και Μις Ελλάς η Ανθή Πριοβόλου. Ήταν μια όμορφη εμπειρία. Τα καλλιστεία τότε δεν εμφανίστηκαν στην τηλεόραση γιατί το κίνημα των φεμινιστριών τα μπλοκάρισε. Μετά τα καλλιστεία συνέχισα να δουλεύω σαν χορεύτρια σε μαγαζιά», είπε αρχικά η Έφη Κασοπούλου και συνέχισε:

«Παντρεύτηκα, έκανα μια κόρη και έχω τέσσερα μικρά εγγονάκια που τα υπεραγαπώ. Την απόφαση να αφήσω την Αθήνα για να πάω στην επαρχία την πήρα όταν είδα έγκυο την κόρη μου στο πρώτο της παιδί.

Δε με κρατούσε τίποτα πλέον στην Αθήνα, ήθελα να γυρίσω για να είμαι κοντά τους και έτσι τα εγκατέλειψα όλα… Δεν το πολυσκέφτηκα. Ήταν αυθόρμητο. Έχω κάποιες φίλες και κάποιους φίλους εδώ, συναντιόμαστε, τρώμε κάποιο φαγητό και δε νιώθω μοναξιά. Έχω την καλύτερη παρέα εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή Ελένη:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό