20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η έκσταση του Πρίντεζη με την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Πάμε μωρή κ@@@»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία το βράδυ της Πέμπτης (18/04) παίρνοντας την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή του πρόκριση στα χρονικά, μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν των Τούρκων με 3-2 στα πέναλτι μετά το 1-0 της κανονικής διάρκειας και το 3-3 του συνολικού σκορ και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Η μεγάλη στιγμή έφερε την έκσταση στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά και ανάμεσα σε αυτούς δε θα μπορούσε να λείπει και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο εμβληματικός άλλοτε αρχηγός της ομάδα μπάσκετ των Πειραιωτών και δηλωμένος «ερυθρόλευκος» οπαδός χάρηκε με την ψυχή του την πρόκριση του Ολυμπιακού την οποία προφανώς και παρακολούθησε ζωντανά από το σπίτι του με τους ανθρώπους του.

Όπως ήταν λογικό το άγχος, το δράμα και η ένταση κορυφώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των πέναλτι. Εκεί όπου ωστόσο πρωταγωνίστησε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τις σπουδαίες επεμβάσεις του, χαρίζοντας την πρόκριση στους Πειραιώτες και σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους. Ο Πρίντεζης δεν αποτέλεσε εξαίρεση και η ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρά το… πώς βίωσε την ιστορική στιγμή της ομάδας του.

Από το «πάμε μωρή κ@@@» που είπε, μέχρι το γνωστό σύνθημα της ομάδας «δεν ξέρω τι είναι αυτό που μου συμβαίνει…», ο άλλοτε φόργουορντ του μπασκετικού Ολυμπιακού και αγαπημένος της «ερυθρόλευκης» κερκίδας, έδειξε και πάλι τα συναισθήματά του για την ομάδα που υπηρέτησε επί δύο δεκαετίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό