18.9 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Η Έβερτον επέστρεψε δύο φορές και ξέρανε την Τότεναμ του… «πρώην»

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστρέφοντας από την… κόλαση δύο φορές, η Έβερτον κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Τότεναμ για την 23η αγωνιστική της Premier League, αναγκάζοντας τα «Σπιρούνια» να χάσουν σημαντικό έδαφος από την κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης. Δύο γκολ από τον «πρώην» Ριτσάρλισον αλλά δεν έφταναν, λυτρωτής ο Μπράνθγουεϊτ.

Το ματς

Μόλις στο 4ο λεπτός της αναμέτρησης, ο Ριτσάρλισον βρήκε δίχτυα μετά από σέντρα του Τζόνσον από αριστερά. Ο Βραζιλιάνος εκτέλεσε με μια επαφή και προς τιμήν του δεν πανηγύρισε ένεκα του παρελθόντος του στην ομάδα του Μερσεϊσάιντ. Στο μισάωρο ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους, με τον Κάλβερτ-Λιούιν να μετουσιώνει σε ασίστ την πάσα του Ταρκόβσκι και με κεφαλιά να γράφει το 1-1, το οποίο ωστόσο δεν έμελλε να αποτελέσει το σκορ της ανάπαυλας.

Στο 41′ ο Ριτσάρλισον χτύπησε και πάλι με νέο δυνατό σουτ κατόπιν ασίστ του Μάντισον και έδωσε το εκ νέου προβάδισμα στους Λονδρέζους. Στην επανάληψη, τα «Ζαχαρωτά» περίμεναν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις αντεπίθεσης απέναντι στο παιχνίδι κατοχής της Τότεναμ η οποία δεν έδειχνε πώς μπορούσε να «κλειδώσει» την υπόθεση νίκης με ένα ενδεχόμενο τρίτο τέρμα.

Εν τέλει, αυτό το πλήρωσε καθώς στην τελευταία φάση της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπράνθγουεϊτ «λύτρωσε» την Έβερτον και έγραψε το τελικό 2-2, δίνοντάς της έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Τότεναμ απώλεσε ένα δικό της τρίποντο και έχασε ευκαιρία να διατηρηθεί σε κοντινή απόσταση από την κορυφή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό