19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η άμυνα πρόδωσε τον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλός στην επίθεση αλλά προβληματικός στην άμυνα και πάλι, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-2 από τη Βέστερλο στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του στην προετοιμασία της Ολλανδίας.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν από σέντρα τού Σοάρες η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Νάρεϊ, που σούταρε διαγώνια για το 0-1.

Εννέα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με ένα εκπληκτικό σουτ του Ματσούο που άφησε… όρθιο τον Κοτάρσκι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κροάτης τερματοφύλακας δεν κατάφερε να αποσοβήσει ούτε το δεύτερο γκολ εις βάρος της εστίας του.

Στο 15΄ λοιπόν ο Κωνσταντέλιας έκανε λάθος έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Γιόου πλάσαρε υποδειγματικά για το 2-1, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο «Δικέφαλος» ισοφάρισε με τον Τόμας, σε ένα «τρελό» ξεκίνημα.

Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Φίξελς είδε το σουτ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι (36΄), για να πέσει ο ρυθμός στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Στο 64΄, πάντως, η Βέστερλο πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ, όταν οι παίκτες της έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Γιορντάνοφ βρήκε τον Ντάτσι που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό