16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η άγνωστη σχέση της Μπέλλου με τη Μαρινέλλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν υπήρχε ερώτηση «Συναντήθηκαν ποτέ καλλιτεχνικά η Μαρινέλλα  με την Μπέλλου;» σε κάποιο παιχνίδι γνώσεων σίγουρα η απάντηση θα ήταν αρνητική. Ωστόσο για μια και μόνη φορά οι δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού βρέθηκαν μαζί στο studio της ΕΡΤ με… «προξενητή» τον Γιώργο Παπαστεφάνου.

Παπαστεφάνου: «Δεν είχα ξαναδεί τόσο ευτυχισμένη τη Μπελλου»

Ο ίδιος περιγράφει σε μια εκπομπή της ΕΡΤ με οικοδεσπότη τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, πως ήρθε η ιδέα και βέβαια πως υλοποιήθηκε.

«Εμένα με ενδιέφερε πάρα πολύ να κάνω περίεργους συνδυασμούς, όταν έκανα την εκπομπή για τη Μαρινέλλα, η Μαρινέλλα και η Μπέλλου νομίζω δεν είχαν ποτέ συναντηθεί και όταν πρότεινα στη Μαρινέλλα ένα τέτοιο ντουέτο είδα ότι εκείνη το δεχόταν, λέω να δούμε τώρα πως θα το πάρει η Σωτηρία που είναι δύσκολη», είπε και πρόσθεσε:

«Την πλησίασα πάρα πολύ συνεσταλμένα σίγουρος ότι θα μου πει όχι. Όμως η Μπέλλου είχε ίνδαλμα τη Μαρινέλλα, έκανε σαν μικρό κοριτσάκι για αυτή και όχι μόνο ήρθε αλλά δεν την είχα δει ποτέ τόσο ευτυχισμένη όσο την ώρα που ήταν στο studio με τη Μαρινέλλα.»

Μπέλλου: Ακούω μόνο Μαρινέλλα

Πολλά χρόνια μετά από την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαστεφάνου, η Σωτηρία Μπέλλου δίνει το 1991 μια συνέντευξη στον Πάνο Γεραμάνη και το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, όπου εκφράζει τον απεριόριστο θαυμασμό της για τη Μαρινέλλα, όχι μόνο ως καλλιτέχνη αλλά και ως άνθρωπο.

«Αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ τη Μαρινέλα. Την αγαπώ γιατί είναι ειλικρινής και ωραίος άνθρωπος και ωραία ψυχή. Η φωνή της Μαρινέλας είναι φωνάρα. Εμένα μ’αρέσει η Μαρινέλα γιατί όταν τραγουδάει σε συναρπάζει.», θα πει η μεγάλη ερμηνεύτρια του ρεμπέτικου και θα προσθέσε: «Μην φανταστείτε ότι έχω πάει να τη δω, έχω πάει μια φορά, δύο, αλλά μέσα στο σπίτι μου έχω κασέτες της Μαρινέλας. Εάν πάτε τώρα στο σπίτι μου, επάνω στο τραπέζι που τρώω έχω το κασετόφωνο και συνέχεια κασέτες Μαρινέλα, Μαρινέλα, Μαρινέλα.»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό