17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ηχηρό μήνυμα του Άγιαξ για το κοινωνικό μίσος, με αποσιωπητικά στη φανέλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άγιαξ στέλνει το δικό του μήνυμα για την καταπολέμηση του κοινωνικού μίσους. Τα αρνητικά και ρατσιστικά σχόλια ολοένα και αυξάνονται, με τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες της ομάδας να τα λαμβάνουν καθημερινά.

Ο Αίαντας τρέχει την καμπάνια «#SilenceSocialHate», για να συμβάλει στην αντιμετώπιση του σχετικού φαινομένου. Στο πλαίσιο αυτό, η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του συλλόγου θα εμφανιστεί την ερχόμενη αγωνιστική με αποσιωπητικά, το σύμβολο της σιωπής, στο πίσω μέρος της φανέλας, αντί του ονόματος των παικτών.

Μέσω των social media, ο σύλλογος έκανε γνωστή την κίνηση αυτή, με τον Μπράιαν Μπρόμπεϊ να πρωταγωνιστεί στο σχετικό βίντεο και να λέει, «Όταν τα λάβετε, όταν τα δείτε, αναφέρετε αυτά τα μηνύματα».

Σε ανάλογο βίντεο, ο Άγιαξ μοιράζεται ορισμένα από τα σχόλια που δέχονται οι παίκτες και οι παίκτριες της. «Μαϊμού», «ελπίζω να πεθάνεις», «εύχομαι να συμβεί κάτι άσχημο σε εσένα και την οικογένεια σου», «ερχόμαστε για εσένα», «γύρνα πίσω στην κουζίνα σου», είναι μερικά μόνο μηνύματα. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό