16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε κατά λάθος με βέλος τη νεογέννητη κόρη του – Στόχευε τη γυναίκα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από καυγά που είχε το ζευγάρι, ο πατέρας πυροβόλησε με τη βαλλίστρα αλλά η μητέρα είχε στην αγκαλιά το παιδί τους

Ένας άνδρας από τη Νέα Υόρκη κατηγορείται ότι σκότωσε με βέλος την τριών εβδομάδων κόρης του, στην προσπάθειά του να χτυπήσει την σύζυγό του.

Ο 26χρονος Patrick Proefriedt φέρεται να είχε καυγά με τη σύζυγό του, την οποία πυροβόλησε με βαλλίστρα. Εκεί όμως κρατούσε στα χέρια της την κόρη τους με αποτέλεσμα το βέλος να χτυπήσει εκείνη θανάσιμα, ανακοίνωσαν οι αρχές από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρουμ.

Το συμβάν έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Colesville της Νέας Υόρκης γύρω στις 5:10 π.μ. τοπική ώρα της περασμένης Δευτέρας, δήλωσαν οι αρχές. Το βέλος χτύπησε το κοριτσάκι στο πάνω μέρος του κορμού και βγήκε κοντά στη μασχάλη πριν χτυπήσει τη μητέρα στο στήθος. «Πρόκειται για ένα από τα πιο σπαρακτικά και παράλογα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε αυτή την κοινότητα», δήλωσε ο σερίφης Φρεντ Ακσάρ.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι ο Proefriedt στη συνέχεια αφαίρεσε το βέλος από το παιδί, προσπάθησε να εμποδίσει τη σύζυγό του να καλέσει την Αστυνομία και στη συνέχεια διέφυγε με ένα κόκκινο φορτηγό pickup πριν φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την βαλλίστρα και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σώσουν το κοριτσάκι. Η μικρή Eleanor Carey ανακηρύχθηκε νεκρή επί τόπου. Η τραυματισμένη μητέρα της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για περίθαλψη, αλλά οι αξιωματούχοι δεν διευκρίνισαν πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματά της. Οι αρχές, με drone εντόπισαν τον δράστη στο δάσος περίπου ένα μίλι από το σπίτι, αφού το φορτηγό του κόλλησε στη λάσπη.

Ο Proefriedt συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού και της ποινικής απείθειας πρώτου βαθμού, δήλωσαν οι αρχές. Είχε ιστορικό ενδοοικογενειακών επεισοδίων με τη σύζυγό του. Ο Proefriedt τελεί υπό κράτηση στο σωφρονιστικό κατάστημα του σερίφη της κομητείας Broome.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό