21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ηλιόπουλος και Σκουρλέτης στηρίζουν τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκίμασαν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

«Kέρδος για τη δημοκρατία» σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Την υποστήριξή τους στους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκίμασαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την επίσκεψή της στο λιμάνι της Καλαμάτας, μετά το ναυάγιο στην Πύλο, εξέφρασαν ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος χαρακτήρισε «κέρδος για τη δημοκρατία» όσα ακούστηκαν στην αντιπαράθεση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Πανός Σκουρλέτης υποστήριξε πως «δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο» σε όσα συνέβησαν στο λιμάνι της Καλαμάτας

.«Δεν ήταν επίθεση. Δεν είναι επίθεση ο διάλογος. Ένας διάλογος ήταν», είπε ο κ. Ηλιόπουλος στο Action 24 και πρόσθεσε πως «η δημοκρατία πρέπει να αντέχει τον διάλογο».

Συνεχίζοντας ανέφερε πως «είναι κέρδος στη δημοκρατία να ακούγονται αυτές οι εκφράσεις ακόμα και στη Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Μάλιστα τόνισε και ο ίδιος πως «είναι θέμα όταν η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς ελέγχου για παράνομες επαναπροωθήσεις να μην έχει μιλήσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

 

Από την πλευρά του, ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Σκάι, δήλωσε πως  «χάρηκα που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας γύρισε πίσω και απέναντι σε διαμαρτυρόμενους νεολαίους, ανεξάρτητα που ανήκουν, αισθάνθηκε την ανάγκη να κουβεντιάσει μαζί τους. Αυτό είναι καλό σημάδι».

Συνεχίζοντας ανέφερε πως «δεν είδα κανένα επιλήψιμο ούτε από τη μεριά των νέων ανθρώπων, να οργίζονται. Αλίμονο αν οι νεολαίοι μας κάθονται απαθείς. Σας αρέσει δηλαδή να βλέπετε χούλιγκαν στο γήπεδο να παθιάζονται με την οποιαδήποτε ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω ανήσυχους ανθρώπους και να θέτουν ερωτήματα».

Όταν, δε, του επισημάνθηκε ότι «εγώ άκουσα χούλιγκαν νεολαίους να βρίζουν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να της λένε ότι είναι συνυπεύθυνη ότι σκοτώνονται παιδιά. Δεν είναι χουλιγκανισμός αυτός;», ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ««όχι, θα πρέπει να εστιάζουμε στο πραγματικό ζήτημα, στην τραγωδία. Αλλοίμονο αν οι νέοι άνθρωποι δεν μας στήνουν στον τοίχο να μας ανακρίνουν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό