18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ηλιοφάνεια την Κυριακή – Πού θα πέσουν χιόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Κυριακή, στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους, ωστόσο στα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας αναμένεται μερική ηλιοφάνεια και παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας και συγκεκριμένα της ανατολικής Πελοποννήσου, της ανατολικής Στερεάς, της ανατολικής Θεσσαλίας, της Εύβοιας και της Κρήτης.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις στο Ιόνιο 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, της τάξης των 5 – 6 βαθμών Κελσίου, κυρίως στα ανατολικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 10 με 11 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 12 με 13 και τοπικά 14 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 13 με 15 και τοπικά 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά το πρωί και το βράδυ.

Στην Αττική αναμένεται μερική ηλιοφάνεια με αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό