23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ηλιοφάνεια, μπόρες και βοριάδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το Σάββατο (23/3), με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας στην Κρήτη και το Ιόνιο.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις που σε ορισμένα σημεία θα είναι πιο πυκνές, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου αλλά και κατά τόπους στην Κρήτη και το Ιόνιο, θα σημειωθούν ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας και μερικές πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Μόνο στα δυτικά αναμένονται πρόσκαιρα πιο αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή μπόρες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Τι καιρό θα κάνει την 25η Μαρτίου

Τη Δευτέρα 25η Μαρτίου θα επικρατεί συννεφιά και τοπικές βροχές.

Τη Δευτέρα, πρόσκαιρα πιο αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές θα επηρεάσουν περιοχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, με κατά τόπους καταιγίδες στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Ωστόσο, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το μεσημέρι, με τις βροχές να περιορίζονται στο ανατολικό Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια, με μερικές αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

Όσον αφορά στους ανέμους, θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις και θα ενισχυθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα, φτάνοντας στα πελάγη τα 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Όσον αφορά στη θερμοκρασία, το Σάββατο δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας τους 18 με 21 βαθμούς Κελσίου στις περισσότερες περιοχές, με μερικές περιοχές να φτάνουν ή ακόμα και να ξεπερνούν τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό