17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Παρασκευή, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι γενικά αίθριος, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις κατά τόπους στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στο ανατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στο βορειοδυτικό και το νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά και 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία γενικά δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή εκτός από τα βόρεια και τα ανατολικά που θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 με 17 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 16 με 17 και τοπικά 18 βαθμούς Κελσίου.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη  αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό