16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω λάβει μήνυμά της μετά την πρεμιέρα του Shopping Star»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει την παρουσίαση του Shopping Star στη θέση της Βίκυς Καγιά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το νέα αυτό τηλεοπτικό της βήμα και αποκάλυψε αν είχε κάποια επικοινωνία με την προκάτοχό της, Βίκυ Καγιά.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το βήμα. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες στην Ελλάδα, το λατρεύουν, βλέπουμε το στυλ τους. Σίγουρα είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια.

Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα σε αυτό το πρόγραμμα που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δε μίλησα με τη Βίκυ Καγιά για να μου δώσει συμβουλές, ούτε θα το κάνω. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο κι ελπίζω να τα καταφέρω» ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο My Style Rocks ενώ αποκάλυψε και αν ζήτησε τη συμβουλή των συνεργατών της για να πάρει την απόφαση να αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star.

«Δεν γνωρίζω αν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μου στο My Style Rocks. Είναι και αυτό ένα πολύ αγαπημένο πρόγραμμα. Τον ΣΚΑΪ τον αγαπώ. όπως και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πολλά πράγματα όταν θέλουν να αποφασίσουν κάτι γιατί δε θέλω στο τέλος να θεωρήσω ότι έχω επηρεαστεί από κάποιον και ότι δεν έχω αποφασίσει μόνο μου.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, το περνάω όλο μόνη μου αυτό το ζόρι αλλά στο τέλος ξέρω ότι είτε λάθος είτε σωστό, τα έχω κάνει και αποφασίσει όλα μόνη μου. Δε θα με δυσκολέψει τίποτα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!

Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Στη Μύκονο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό